Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator iulie 2016

Sâmbătă, 11 Iunie 2016 23:38

Horoscop Varsator iulie 2016

Afla horoscop Varsator iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator iulie 2016- Dragoste

In luna iulie 2016 nu prea sunteti in elementul dvs. forte. Incepeti luna destul de timid, mai ales in plan sentimental. Se pare ca va canalizati energia spre alte aspecte ale vietii si acordati prea putin timp pentru viata sentimentala. Dar, fiti precauti, caci tentatiile sunt mari, mai ales in prima parte a lunii, cand pot sa apara unele idile la locul de munca. In a doua parte a lunii, lucrurile incep sa se schimbe vizibil. Deveniti mult mai echilibrati si rationali, iar climatul relational se schimba vizibil. Va bucurati de liniste, comunciare deschisa, emotie, iubire, buna intelegere si armonie in viata de cuplu gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Venus si Mercur.

Horoscop Varsator iulie 2016- Cariera si bani

In luna iulie 2016 acordati o mare atentie asupra evolutiei in cariera. In acest sens, munciti mult si consumati destul de multa energie pentru rezolvarea cu succes a sarcinilor de lucru. Incepeti luna destul de alert, mizand pe actiune, competitie, pragmatism, initiativa, s.a.m.d. Va simtiti permanent in alerta, actionand prompt in vederea atingerii obiectivelor. In orice caz, reusiti sa va remarcati la locul de munca prin competenta, autonomie, inteligenta, originalitate si productivitate. Totusi, nu exagerati pentru ca va puteti pune in pericol starea de sanatate. Financiar, totul decurge bine. Aveti parte de castiguri financiare frumoase, insa si tentatia de cheltuire a banilor e mare.

Horoscop Varsator iulie 2016- Sanatate

Se pare ca in luna iulie 2016 va consumati destul de mult energia fizica si mentala, ceea ce duce la o slabire a organismului. Acest lucru duce la aparitia unor inconveniente si probleme de sanatate. Asadar, fiti cumpatati si evitati excesele de orice fel pentru binele dvs. Incercati sa imbinati utilul cu placutul, munca si odihna. E important sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat. Acordati timp pentru odihna, miscare si relaxare. In cazul apartiei unor neplaceri de ordin medical, nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat al unui medic. Daca e nevoie, respectati indicatiile acestuia, urmati tratamentele prescrise si ingrijiti-va permanent.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: