Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator iunie 2014

Miercuri, 28 Mai 2014 21:38

Horoscop Varsator iunie 2014

 

Horoscop Varsator iunie 2014Afla horoscop Varsator iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator iunie 2014 - Dragoste

Se pare ca luna iunie 2014 sta sub semnul iubirii, sub forme diverse, inclusiv flirt si escapade romantice. Se pare ca sunteti sub influenta Soarelui, mai ales in prima jumatate a lunii, ceea ce e benefic. Sunteti deschisi oricaror provocari, va place sa experimentati noi lucruri si nu va dati deoparte de la nicio propunere. Totusi, incercati, pe cat e posibil, sa nu amestecati placerea cu munca, mai ales in prima parte a lunii. Spre sfarsitul lunii veti parcurge cea mai romantica perioada.

 

Horoscop Varsator iunie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca dispuneti de multa energie in luna iunie 2014 si manifestati pasiune si talent, gratie prezentei Soarelui. Stati extrem de bine mai ales la capitolele expunere artistica, creativitate, forta fizica. Asadar, sunteti privilegiati daca lucrati in domeniul artei sau sportului, existand mari sanse sa fiti remarcati sau promovati. Dificultati pot sa apara in comunicare, munca intelectuala si drumuri, caci acestea va suprasolicita. Deci, mare grija la documente, acte, fisiere, deplasari. Financiar, lucrurile stau destul de bine si sunt favorizate imobiliarele.

 

Horoscop Varsator iunie 2014 - Sanatate

Se pare ca aveti multa energie, insa acest lucru nu inseamna ca sunteti perfect sanatos! Se anunta o luna iunie 2014 plina de activitati din cele mai diverse si se resimte asupra dvs. tensiunea, stresul, suprasolicitarea intelectuala. Ca urmare a acestor lucruri, exista unele riscuri de accidentare. Fiti precauti si echilibrati pentru a evita aceste incidente neplacute. Adoptati un stil ordonat de munca, impartiti sarcini si responsabilitati cu partnerii de echipa, nu va grabiti si fiti atenti la manuirea unor instrumente, utilaje, munca cu substante periculoase, etc.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: