Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator mai 2017

Miercuri, 19 Aprilie 2017 00:17

Horoscop Varsator mai 2017

Afla horoscop Varsator mai 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2017 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator mai 2017 - Dragoste

Luna mai 2017 pare ca sta sub semnul pasiunii si a emotiilor puternice in viata sentimentala. Se pare ca vorbim de energie, aventura, farmec si dorinta arzatoare de iubire, gratie influentelor survenite din partea Lunii si a planetelor Venus si Marte. Dar, firi rationale, totul e trecut prin filtrul propriu, ceea ce tempereaza pornirile si instinctul de moment. Toate actiunile demarate se canalizeaza in directia dorita, spre persoanele dragi din viata dvs., in mod special asupra perechii dvs. Cu siguranta, sunteti pe aceeasi directie de unda, simtiti la fel, doriti la fel, ganditi la fel. Reusiti sa comunicati deschis si va impartasiti ideile fara nici un impediment.

Horoscop Varsator mai 2017 - Cariera si bani

In luna mai 2017 va bucurati de succes si prosperitate. Se pare ca reusiti sa cunoasteti ascensiunea in plan profesional, iar din punct de vedere financiar, reusiti sa aveti parte de castiguri frumoase. Sunteti in forma maxima, reusiti sa comunicati direct si deschis, aveti idei marete si indraznete, putere de convingere si mobilizare generala a echipei, discurs inteligent, talent, creativitate, s.a.m.d. Totul sta in puterea voastra, actionati cu incredere si curaj! Succesul e aproape, totul tine de dvs.! Evident, treceti cu incredere peste orice impediment si tratati cu seriozitate orice subiect si detaliii, beneficiind de reusita, mai ales daca actionati in domenii precum constructiile, imobiliarele si agricultura.

Horoscop Varsator mai 2017 - Sanatate

Sunteti intr-o forma fizica destul de buna in luna mai 2017, ceea ce aduce entuziasm, putere de munca si capacitate relationala. Cu siguranta, debordati de buna dispozitie si veselie, reusind sa tratati orice subiect cu seriozitate si calmitate. Totul e rezolvat la mod profesionist, dand dovada de o mare enegie/forta fizica si psihica (chiar daca aveti parte de momente tensionate si contradictorii, reusiti sa abordati problemele cu eficienta si seriozitate). Reusiti sa va capacitati maxim, ceea ce poate starni invidie din partea concurentilor si chiar a apropiatilor. Fin punct de vedere mobilizator, manifestati o preferinta acuta spre activitatile de miscare (activitati la sala de sport ori plimbari in aer liber).

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: