Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator martie 2015

Duminică, 22 Februarie 2015 01:14

Horoscop Varsator martie 2015

 

Horoscop Varsator martie 2015Afla horoscop Varsator martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator martie 2015 - Dragoste

In luna martie 2015 va manifestati intens si energic in plan sentimental. Responsabil de situatie e Jupiter. Veti avea parte, cu siguranta, de un eveniment important in viata relationala, sentimentala. Asadar, asteptati-va la o intalnire surpriza, o deplasare, o discutie ori un mesaj ce va poate stabiliza relatia actuala sau va poate aduce o noua iubire. Relatia dvs. sta sub semnul intelectului, astfel ca relatiile ce apar au legatura informatia, publicul, societatea, calatoriile. In a doua jumatate a lunii va retrageti din viata sociala, preferand sa stati alaturi de cei dragi, in familie. Influenta vine din partea planetei Venus, ce aduce intimitate.

 

Horoscop Varsator martie 2015 - Cariera si bani

Martie 2015 pare sa fie o luna activa, plina de evenimente in planul carierei. Totul e dinamic, determinat si agitat in acelasi timp, gratie prezentei planetelor Marte, Uranus, Venus, a Nodului Sud si a Soarelui. Socializati mult, luati initiativa si va remarcati in public, gratie ideilor originale si ingeniozitatii de care dati dovada. Reusiti sa luati decizii clare, sa transati situatii, sa abordati cazurile cu calm, sa analizati totul la rece, sa luati idei clare fara sa va pripiti. Stiti sa va sustineti ideile si aveti putere de convingere, argumentand totul intr-un mod rezonabil si convingator. Adoptand o strategie clara, sigur va veti atingeti scopul. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Varsator martie 2015 - Sanatate

In luna martie 2015 va manifestati extrem de activ, atat in plan sentimental, cat si in planul carierei. Asadar, se resimte fara sa vreti o stare de tensiune si, prin acumulare, aceasta duce la nervozitate si stres, ceea ce nu va e favorabil. Incercati sa va temperati, sa adoptati un ritm echilibrat de viata, altfel riscati sa va iesiti din fire, sa spuneti lucruri pe care le puteti regreta mai apoi. Incercati, pe cat e posibil, sa acordati timp pentru odihna, sa evitati graba si neatentia, precum si actionarea in stare de impulsivitate. Luati lucrurile cu calm. Sunteti predispusi chiar si la acccidente, deci fiti precauti, conduceti cu atentie, uitati-va pe unde mergeti, cum calcati si grija mare in manuirea obiectelor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: