Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator martie 2017

Luni, 13 Februarie 2017 00:33

Horoscop Varsator martie 2017

Afla horoscop Varsator martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator martie 2017 - Dragoste

Luna martie 2017 sta sub spectrul introspectiei si a trairii interioare profunde gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetei Venus. E o perioada in care ratiunea sta mai presus de iubire. Indiferent de statutul relatiei dvs., analizati si ganditi mult, ceea ce atrage cu sine modificari si reconfigurari ale unor aspecte de viata relationala. Sunt favorizate calatoriile la distanta, fie pentru consolidarea relatiei actuale, fie pentru reluarea unei vechi relatii. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea, important e sa oferiti sansa. De asemenea, se intrevad inteferente intre planul relational si planul profesional, cu o miza marita pe tot ceea ce inseamna partea financiara.

Horoscop Varsator martie 2017 - Cariera si bani

In luna martie 2017 munciti destul de mult, insa rezultatele nu se lasa prea mult asteptate. Evident, astrele va avantajeaza, iar norocul va surade. Cu siguranta, mizati pe spiritul colectiv, iar pentru reusita e nevoie de o comunicare cat mai deschisa si incredere in actiune. Informati-va inainte de a porni in derularea unor noi proiecte de colaborare, impartiti-va sarcinile si actionati in baza unei strategii de lucru cat mai clare. La iveala apar proiecte mai vechi, pe care doriti sa le reluati, insa e nevoie de o reinoire totala pentru a obtine succesul. Nu sunt excluse calatoriile la distanta in scop profesional si cursurile de perfectionare profesionala. Financiar, se anunta cresterea castigurilor financiare, mai ales in a doua parte a lunii.

Horoscop Varsator martie 2017 - Sanatate

Luna martie 2017 pare sa fie destul de benefica pentru nativii Varsator din punct de vedere al starii de sanatate. Totusi, se intrevad si mici neplaceri cauzate de anumite excese si spiritul de agitatie pe care il manifestati, mai ales la inceputul lunii. Treptat, situatia se domoleste si reusiti sa va gasiti echilibrul, iar sanatatea pare sa se situeze in limite normale. Nu aveti de ce va plange, dar e loc de mai bine. Pentru aceasta e nevoie sa recurgeti la un regim alimentar cat mai sanatos, sa faceti cat mai multa miscare si sa desfasurati activitati care va binedispun. In acest fel, reusiti sa va mobilizati si sa va incarcati bateriile. E important sa acordati timp pentru odihna si relaxare si sa va tineti la distanta de manuirea unor obiecte cu potential periculos.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: