Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator noiembrie 2013

Duminică, 03 Noiembrie 2013 00:00

Horoscop Varsator noiembrie 2013

 

Afla horoscop Varsator noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator noiembrie 2013 - Dragoste

Nativii Varsator parcurg in luna noiembrie 2013 o perioada mai putin exuberanta. Daca aveti initiativa, e posibil sa nu vi se raspunda favorabil, existand riscul unor blocaje sau intarzieri. Desi sunteti optimist de fire, acum s-ar putea sa aveti momente de deznadejde si descurajare. Daca sunteti intr-o relatie solida, obstacolele si problemele pot sa vina din afara. Indiferent de situatie, ganditi corect si bine, nu va doriti mai mult decat este posibil. In ultima decada a lunii, lucrurile devin mai relaxante, dar numai pentru o perioada datorita lui Venus. Luati lucrurile mai usor, cu rabdare, calm, bunavointa, optimism si umor.

 

Horoscop Varsator noiembrie 2013 - Cariera si bani

Profesional, nativii Varsator par sa o duca bine in luna noiembrie 2013. Spre sfarsitul lunii va trebui sa luati o decizie importanta. Desi aveti multe pe cap, este o perioada in care puteti invata multe lucruri, puteti avea parte de experiente pretioase pentru cariera voastra. Aveti energie, datorita prezentei lui Jupiter. Astfel, puteti munci cat doi, iar atitudinea pozitiva va ajuta sa o scoti mereu la capat, indiferent de situatie. Financiar, lucrurile stau destul de bine, insa si cheltuielile sunt mari.

 

Horoscop Varsator noiembrie 2013 - Sanatate

In aceasta luna nativii Varsator nici nu exceleaza, nici nu se pot plange privind starea lor de sanatate. Pe de o parte Jupiter ajuta, pe de alta parte Venus incurca putin lucrurile. Atentie asupra riscurilor pe care le poate aduce slabiciunea in fata placerilor, exceselor, dependentelor. Adoptati un stil sanatos de viata, mancati proaspat si sanatos, beti 2-3 litri de apa pe zi, faceti miscare si acordati timp pentru odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: