Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator septembrie 2013

Joi, 22 August 2013 01:13

Horoscop Varsator septembrie 2013

 

Afla horoscop Varsator septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator - Dragoste

Nativii Varsator vor avea parte in luna septembrie 2013 de multe intamplari pline de actiune si indrazneala. Dispuneti de o atitudine pasionala, intreprinzatoare, gesturi directe, reusind sa va exprimati sentimentele deschis si sincer. Prezenta lui Marte aduce un suflu nou si plin de intensitate in cuplu, ceea ce conduce la momente unice. Atentie, insa, Marte aduce si o latura primitiva si agresiva, chiar violenta, vizibila mai ales in prima parte a lunii septembrie 2013. Dupa jumatatea lunii va puteti astepta la evenimente placute cu evolutii pozitive.

 

Horoscop Varsator - Cariera si bani

In septembrie 2013 nativii Varsator continua sa fie sub influenta lui Saturn, Jupiter si Neptun. Neptun va ajuta sa faceti bani prin activitati si metode creative, Jupiter va da putere de munca si creeaza situatii favorabile imbunatatirii conditiilor de munca, iar Saturn va ajuta la construirea unei cariere solide, favorizand crearea unui statut de persoana competenta, serioasa si de incredere. In aceasta luna apare in casa carierei Varsatorului si Venus, ceea ce va aduce succes prin comunicare, colaborare, diplomatie si bune relatii. Veti avea parte de un eveniment important in jurul datei de 18 septembrie 2013.

 

Horoscop Varsator - Sanatate

In principiu, starea de sanatatea a nativilor Varsator pare sa fie fara probleme in luna septembrie 2013. Cu toate acestea, se pare ca dispuneti de o incarcatura mare si va este destul de greu sa va relaxati. Sistemul nervos este suprasolicitat si, drept urmare, pot sa apara situatii cu schimbari bruste de dispozitie si chiar momente de irascibilitate. Luati-o mai usor cu munca si faceti-va timp pentru relaxare. De asemenea, exista riscul unor accidentari in deplasare sau manuirea unor obiecte mai periculoase. Asadar, atentie maxima!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: