Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator septembrie 2014

Vineri, 22 August 2014 01:19

Horoscop Varsator septembrie 2014

 

Horoscop Varsator septembrie 2014Afla horoscop Varsator septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator septembrie 2014 - Dragoste

Luna septembrie 2014 pare sa fie o perioada plina de mister si profunzime gratie trecerii lui Venus prin casa a opta. Cu siguranta, veti avea posibilitatea sa va analizati sentimentele vis-a-vis de perechea dvs. si chiar sa stabiliti cu exactitate nevoile acesteia. Posibil sa aflati un secret ori o chestiune mai intima care priveste relatia si viata de cuplu. de asemenea, sunt posibile fustrari si tensiuni pe plan emotional, insa nu e cazul sa exagerati. Fiti mai rationali, fara pretentii mari si totul va decurge bine.

 

Horoscop Varsator septembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna septembrie 2014 acordati mult timp si determinare in ceea ce priveste munca si planul carierei. Sunteti implicati activ, aveti scopuri clare de atins si simtiti nevoia de lupta pentru a atinge succesul. Dovediti energie si valoare, reusind sa va impuneti in fata celorlalti. De asemenea, mizati pe comunicare in exprimarea ideilor. Sut posibile calatorii de deplasari in interes de serviciu. Oricum, financiar lucrurile stau bine. Cele mai bune castiguri apar din asocieri si colaborari de afaceri. Totusi, fiti precauti si atenti, caci exista riscul de a fi pacalit ori de a gresi.

 

Horoscop Varsator septembrie 2014 - Sanatate

Nu sunteti intr-o forma excelenta in luna septembrie 2014, dar nici nu va puteti plange. Ar fi bine sa fiti precauti si sa evitati efortul si excesele de orice fel. Punctul cel mai sensibil pare sa fie planul emotional. Asadar, evitati stresul de orice natura si fiti cat mai calmi. Nu exagerati, nu va consumati energia inutil si nu actionati imprudent. Deci, ochii in patru si fiti atenti mai ales la manevrarea obiectelor si la condusul masinii ori traseul in mers. Acordati timp pentru relaxare, odihna si plimbari in aer liber.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: