Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Idei creative coronite de Craciun

Miercuri, 18 Decembrie 2013 00:34

Idei creative coronite de Craciun

Decoreaza-ti casa cat mai original de Craciun. In acest sens, va prezentam cateva idei creative pentru confectionare manuala coronite de Craciun. Ai de unde te inspira si ai de unde alege modele … Cu aceste coronite poti impodobi frumos usile, masa, zona semineului, incalzind atmosfera de sarbatoare a familiei.

Idei creative coronite de Craciun

Materialele pe care le poti utiliza sunt din cele mai diverse. Astfel, puteti realiza: coronite de Craciun din globuri; coronite de Craciun din bomboane de pom; coronite de Craciun confectionate din dopuri de pluta de la sticlele de sampanie sau vin; coronite de Craciun prin folosirea de macaroane colorate in argintiu, auriu sau alta culoare; coronite de Craciun realizate manual prin folosirea de felii de lamaie sau alte citrice uscate in prealabil; coronite de Craciun confectionate manual, ieftin si rapid din conuri de brad si bucati de lemn; coronite de Craciun din conuri de brad, unite in diferite forme si ornate cu diverse accesorii; coronite de Craciun confectionate din produse handmade, respectiv crengute de brad sau alte ramuri de conifere, conuri de brad, material textil, fundite, diferite ornamente si accesorii; coronite de Craciun realizate dintr-un amestec de nuci, condimente, conuri de brad, stelute, verdeata, chiar usturoi; coronite de Craciun facute manual utilizand partea superioara a ghindei; coronite de Craciun realizate din fetru, etc.

Sa nu uitam ca aceasta coronita reprezinta un simbol apreciat si recunoscut al Craciunului, un decor ce nu poate lipsi din casa noastra in perioada sarbatorilor de iarna.