Interferente.ro Parinti si copii Planse de colorat Invierea lui Lazar planse de colorat

Luni, 21 Aprilie 2014 15:54

Invierea lui Lazar - planse de colorat

Invierea lui Lazar planse de coloratUna dintre marile minuni savarsite de Iisus Hristos a fost accea a invierii lui Lazar. Lazar era fratele Mariei si al Martei si locuia in Betania. Acest eveniment este consemnat numai in Evanghelia dupa Ioan (11:1-46).

In momentul in care Iisus Hristos a ajuns in Betania Lazar era mort de patru zile. Sora lui, Marta, l-a intampinat pe Iisus si i-a spus "Daca ai fi fost aici, fratele meu n-ar fi murit." Iisus ii raspunde Martei "Eu sunt invierea si viata. Cel ce crede in mine, chiar daca va muri, va trai. Si oricine traieste si crede in mine in veci nu va muri. Crezi tu aceasta?"

Apoi Iisus a spus: "Nu ti-am spus ca daca vei crede, vei vedea slava lui Dumnezeu?" Asa ca au ridicat piatra. Iisus si-a ridicat ochii in sus si a zis:

"Tata, iti multumesc ca m-ai ascultat. Eu stiam ca intotdeauna ma asculti, dar am zis asa pentru multimea care sta aici, ca sa creada ca tu m-ai trimis."

Dupa ce a spus aceasta, Iisus a strigat cu voce tare: "Lazare, vino afara!" Mortul a iesit, cu mainile si picioarele legate cu fasii de panza si cu fata infasurata cu o marama. Iisus le-a spus lor: "Dezlegati-l si lasati-l sa mearga." Si Lazar a mers.

Invierea lui Lazar este sarbatorita in Biserica Ortodoxa cu o zi inainte de Florii.

Va oferim o serie de planse de colorat care infatiseaza scena Invierii lui Lazar.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: