Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori La multi ani de Sfantul Ioan

Marţi, 06 Ianuarie 2015 01:26

La multi ani de Sfantul Ioan

La multi ani de Sfantul IoanPe 7 ianuarie e sarbatoare. E Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, una din cele mai importante sarbatori. E o zi speciala cand ii serbam pe toti ce ce poarta acest nume sfant – Ioan – si derivate ale acestuia (Ion, Ioana, Ionut, Ionela, etc.). Transmiteti gandurile voastre bune si urarea de „La multi ani!” de Sfantul Ioan tuturor celor cunoscuti, rude si prieteni. Sa fiti sanatosi si bucurosi, sa aveti parte numai de impliniri, bucurii si voie buna!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, impliniri si multa iubire! La multi ani Ion, Ioan, Ioana, Ionela, Ionut, etc.!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La Multi Ani de Sfantul Ioan!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit/a, iubit/a, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer „La Multi Ani de Sf. Ioan!”.

Cu ocazia zilei tale de nume, iti doresc sa ai parte de toata bunatatea vietii, de fericire si de impliniri. La multi ani in aceasta zi sfanta a Sfantului Ioan!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetorii si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori! La multi ani de Sf. Ioan!

Sa-ti dea Domnul sanatate,

Judecata inteleapta,

Viata lunga pamanteasca,

Ce doresti sa se-mplineasca!

La multi ani Ioan/Ion/Ioana, Ionela etc.!

Fie ca Sfantul Ioan sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea mereu! La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate, dar mai ales sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani de Sf. Ioan!

As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau. La Multi Ani de Sfantul Ioan!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea şi spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ioan cat mai frumoasa!

Fie ca Sfantul Ioan sa iti calauzeasca pasii spre fericire si impliniri. La multi ani de ziua onomastica!

Draga Ion/Ioana/Ionela/Ionut/Ioan/etc., ingerii sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!

Un cer albastru fara nori,

In calea ta sa fie,

Sa ai in viata numai flori,

Noroc si bucurie!

La multi ani Ioan/Ion/Ioana/Ionela/Ionica/Ionut/Nelu, etc.!

Cu ocazia zilei de Sf. Ioan, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. La multi ani de Sfantul Ioan!

Fie ca din aceasta zi - Sfantul Ioan, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!