Interferente.ro Lifestyle Frumusete Masca de fata cu ciocolata

Vineri, 06 Mai 2011 12:53

Masca de fata cu ciocolata

 

O masca de frumusete deosebit de usor de facut si cu efect maxim este masca de ciocolata. Poate fi facuta acasa si nu aveti nevoie decat de niste ciocolata cu lapte sau amaruie. Este excelenta pentru pielea deshidrata, un remediu util pentru tenul sensibil deoarece ingredientul principal al ciocolatei, contine o multitudine de substante nutritive si hidratante: flavonoide, teobromina si cafeina (face pielea frumoasa si o protejeaza impotriva ridurilor). Concentratia ridicata de minerale (magneziu, calciu, fosfor, potasiu) este eficienta impotriva lasarii pielii iar principiile active din ciocolata au rol de captare a radicalilor liberi jucand un rol antioxidant.

 

Razuiti ciocolata marunt si o incalziti pe bain-marine. Cand ciocalata este calduta si moale intindeti masca pe tenul curat. Lasati masca sa actioneze 15-20 minute. Dupa cele 15-20 minute clatiti bine cu apa calduta, apoi cu apa rece pentru a inchide porii si apoi uscati tenul. Aceasta masca face pielea neteda, tonifiata, hidratata, elastica, moale si foarte frumoasa.

 

Sfat: acest tip de masca poate fi folosita si pentru corp. Are efect anticelulitic, nutritiv, antioxidant, de remineralizare, detoxifiere si de remodelare.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: