Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje 1 Martie Martisor

Joi, 27 Februarie 2014 15:25

Mesaje 1 Martie - Martisor

 

Mesaje 1 Martie MartisorAsteptam cu mare bucurie prima zi de primavara - 1 Martie. Incercati sa aduceti un strop de fericire celor din jurul voastru oferind o floare, un martisor sau trimitand un mesaj primavaratic. Gasiti aici o colectie de mesaje de 1 Martie – Martisor care va pot servi ca sursa de inspiratie.

 

A venit 1 Martie si primavara cu soaptele ei picurate din soare pana sub fereastra noastra. A venit primavara si copacii s-au trezit de bucurie zbatandu-se de parca pe crengi le-ar fi crescut mii de pasari ce vor sa zboare ... A venit primavara ...

 

Asa cum un martisor simbolizeaza iubirea si puritatea, asa te iubesc eu pe tine, sincer! 1 Martie fericit!

 

Bucura-te de soare, bucura-te de ghiocei, bucura-te de zilele frumoase ale primaverii si primeste cu drag Martisorul in sufletul tau!

 

Bucura-te! Caci a venit 1 Martie si primavara cu nebunia ei de culori si parfumuri nebanuite.

 

Cu aceasta urare aduc primavara in sufletul tau: deschide-ti inima, fa loc clipelor frumoase!

 

Daca vezi ca soarele-ti surade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara si 1 Martie a venit.

 

Fiecare zi din viata ta sa fie o adiere de primavara, care sa-ti aduca mireasma florilor si zumzetul albinelor langa tine. 1 Martie fericit!

 

Gingasi ghiocei, inimi deschise pline de bucurie, natura renascuta toate acestea pentru tine formeaza un martisor incarcat cu prietenie. 1 Martie fericit!

 

Intreaga viata sa iti fie asemenea unui buchet de ghiocei presarat de iubire, fericire si bucurii. Pentru tine - ghiocelul vietii mele, alaturi de tine, intreaga mea viata este o adevarata primavara. 1 Martie fericit!

 

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti dau si eu mesaje primavaratice cu aroma de martisoare. 1 Martie fericit!

 

Iti doresc o primavara la fel de frumoasa, senina si plina de bucurie, cum esti tu! 1 Martie fericit!

 

Iubirea este singura floare ce rasare, creste si se deschide sfidand anotimpurile. Sa ai o primavara frumoasa! 1 Martie fericit!

 

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara... las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire... 1 Martie fericit!

 

Odata cu apropierea Martisorului, primavara isi anunta sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, incantator, al florilor ce ne incalzesc sufletul. La multi ani de 1 Martie!  

 

Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite. In aceasta primavara o sa rog toate florile sa zambeasca pentru tine. 1 Martie fericit!

 

Primeste acest ghiocel de la cineva care vrea sa aduca primavara in sufletul tau. 1 Martie fericit!

 

Simt primavara invadandu-mi simturile si ca de obicei gandurile mele se indreapta catre tine. Ma gandeam ca nu ti-am spus demult "Te iubesc !"... Dar odata cu primavara atat de insorita si atat de plina de viata am gasit si modul perfect in care sa-ti spun un surprinzator "Te iubesc!".  1 Martie fericit!

 

Te privesc – respir, infloresc – te iubesc, tu esti Primavara mea! 1 Martie fericit!

 

Tu esti primavara mea, pentru ca ai adus soarele cu lumina zambetului tau! 1 Martie fericit!

 

Tu esti singura floare din lume care a reusit sa aduca primavara in sufletul si viata mea. 1 Martie fericit!

 

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! 1 Martie fericit!

 

Vreau sa privim impreuna cum infloreste primul ghiocel, vreau sa simtim impreuna caldura primei raze de soare primavaratic, vreau sa ne bucuram impreuna de aroma narciselor inflorite. Vreau sa imi petrec primavara aceasta alaturi de tine. 1 Martie fericit!

 

Mai multe idei pentru mesaje, sms, urari, felicitari si statusuri de 1 Martie - Martisor gasiti in articolele:

 

Mesaje si statusuri de 1 Martie

 

Mesaje si sms de primavara si 1 Martie Martisor


Related news items:
Newer news items:
Older news items: