Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje 8 Martie pentru mama

Joi, 07 Martie 2013 20:55

Mesaje 8 Martie pentru mama

 

Ziua Mamei - 8 Martie ne ofera prilejul de a celebra pe cea care ne-a dat viata si a fost alaturi de noi in toate momentele vietii noastre – MAMA. Nu uitati sa-i fiti alaturi pentru a-i rasplati toata iubirea ei. Nu e nevoie de daruri scumpe, o floare, o felicitare, un mesaj insotite de iubirea voastra e de ajuns. Ca sursa de inspiratie va oferim o serie de mesaje special create pentru mama, pentru ziua de 8 Martie - Ziua Mamei. 8 Martie fericit tuturor mamelor!

 

Azi e ziua ta, e 8 Martie, e primavara pe care ti-o darui in suflet si in gand. Pentru tine draga mama, astazi am adunat toate florile din lume si ti le daruiesc cu drag! 

 

De 8 Martie, cele mai bune ganduri si cele mai calde urari. O primavara frumoasa, plina de soare, multa sanatate si numai bucurii!

 

De 8 Martie, gandul meu se indreapta spre tine, draga mama, cu multa dragoste!

 

De 8 Martie, ganduri curate impletite cu iubire, alaturi de un sincer La multi ani!

 

De 8 Martie, iti doresc mama, multa sanatate si sa ai cat mai multe bucurii in viata. Iti multumesc ca exist si ca m-ai invatat sa iubesc!

 

Draga mama, de 8 Martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

 

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai fericit, iubita mama.

 

In aceasta zi speciala iti spun cat de mult de iubesc si ca ma gandesc la tine in fiecare zi. Sper sa ai parte de o zi minunata! La multi ani de 8 Martie!

 

In fiecare zi imi reamintesti ca tu, iubita mama, esti cea mai buna, cea mai inteligenta si cea mai frumoasa. La multi ani, mama!

 

Iti multumesc cu toata fiinta mea si as vrea sa stii, chiar daca nu-ti spun tot timpul asta, ca te iubesc, iar acest sentiment nu va inceta niciodata. 8 Martie fericit!

 

Iti trimit acest mesaj, iubita mama, ca sa iti spun ca alaturi de tine infloreste lumea in jurul meu. Iti multumesc!

 

Iubita mama, sa ramai mereu la fel de gingasa si de puternica! La multi ani de 8 Martie!

 

La multi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret.

 

Mama, esti o binecuvantare pentru mine! La multi ani de 8 Martie!

 

Mama, multumesc pentru nenumaratele feluri in care mi-ai daruit iubirea, intelepciunea si puterea ta. La multi ani de 8 Martie.

 

Mama, te iubesc si te pretuiesc, dragostea mea pentru tine e asemeni unui trandafir rosu, proaspat aflat in zorii diminetii cu bobite de roua deasupra si de asemenea iubirea mea este puternica precum o stanca ce nu poate fi miscata de nimeni niciodata. La multi ani de 8 Martie!                  

 

Mama, tu esti primavara mea, pentru ca ai adus soarele cu lumina zambetului tau!

 

Mamele tin manutele copiilor pentru scurt timp, dar inimile lor pentru totdeauna. 8 Martie fericit!

 

Mami, te iubesc, pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita!

 

Multe minuni sunt in univers, dar capodopera creatiunii e tot inima unei mame. 8 Martie fericit!

 

Natura a impletit din flori si din raze de soare o noua primavara. Draga mama, iti doresc bucurie in suflet si in gand. O primavara senina!

 

O mama atat de minunata ca tine merita ca fiecare zi sa fie 8 Martie!

 

O primavara calda sa fie in sufletul tau, tot ceea ce-ti doresti si multe multumiri ca ai avut grija de mine cu atata atentie. Te iubesc din tot sufletul!

 

Pentru cea mai scumpa mama din lume! La multi ani de 8 Martie.

 

Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, mamica draga, buna, inteleapta si frumoasa! La Multi Ani!

 

Prima imbratisare, primul gand de drag, prima caldura sufleteasca o primim de la femeia care ne-a dat viata, de la mama. Pentru tine mama, astazi am adunat toate florile din lume si ti le daruiesc cu drag!

 

Prima muzica pe care nou nascutul o aude inca inainte de a vedea lumea din jurul sau, este glasul mamei. Acest glas ne calauzeste si ne indruma pentru tot restul vietii.  Pentru tine draga mama, pentru tot ceea ce reprezinti tu, pentru inima ta, eu astazi iti doresc tot ce e mai frumos pe lume.

 

Te iubesc mama asa cum un copac iubeste apa si soarele - tu ma ajuti sa cresc, sa am putere si incredere. La multi ani de 8 Martie!

 

Un 8 Martie colorat in nuante de fericire si iubire, pentru tine draga mama!

 

Un buchet de lacrimioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari… special pentru tine mama! La multi ani de 8 Martie!

 

Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea. Te iubesc, mamica mea.