Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje de Duminica Floriilor

Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 13:01

Mesaje de Duminica Floriilor

 

Mesaje speciale dedicate florilor din viata noastra. In Duminica Floriilor peste 1 milion jumate de romani isi sarbatoresc onomastica. Sa fim si noi alaturi de ei cu un gand bun si un mesaj de felicitare.

 

Duminica Floriilor e sarbatoarea minunata a Intrarii Domnului nostru Iisus Hristos in Ierusalim. Sa il primim si noi in inimile noastre si sa il intampinam cu flori. La multi ani de Florii!

 

De Florii iti doresc ca toti cei dragi sa-ti fie alaturi la bine si la greu. Sa ai parte de flori si ganduri bune iar Dumnezeu sa te calauzeasca mereu. La multi ani!

 

Aceasta Sfanta Sarbatoare de Florii sa iti aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet. La multi ani iubita Floare!

 

Ce bine ca e ziua ta azi, pentru ca am o scuza ca sa iti spun din nou cat de mult Te iubesc! … si sa iti urez La Multi Ani!

 

De ziua ce-ti surade-n prag, si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag, si mai frumos pe lume.

 

Draga mea Narcisa, ocupi un loc special in peisajul admirabil al primaverii precum si in sufletul meu. Esti speciala si unica! La multi ani de Florii!

 

Esti asemeni unei raze de soare intr-un noian de zapada, unui porumbel alb care isi face loc prin negura vremei, unui fir de floare care mijeste din pamantul inghetat, unei scantei de lumina din cerul azuriu, unei soapte de iubire din adancul sufletului meu. La Multi Ani!

 

Gandurile mele se indreapta de Florii spre tine si sunt ganduri pure si minunate asemeni primelor flori ale primaverii. Sper ca ziua de Florii sa fie la fel de fericita asa cum iti doresc sa-ti fie intreaga viata. La multi ani!

 

In drumul tau spre implinire imi doresc ca aceasta primavara sa fie dirijorul potrivit, sa te faca sa zambesti mai sincer, sa gandesti mai pur si sa iubesti cu mai multa daruire si pasiune. La Multi Ani de Florii!

 

Iubita floare Lacramioara, este mai frumoasa decat perlele, ai sufletul curat si pur, esti asemeni Primaverii, aducand bucurie in viata noastra! La multi ani de Florii!

 

La multi ani, comoara sufletului meu! Sa traiesti 100 de ani, verde ca bradul, mandru ca stejarul iar in drumul vietii tale sa ai parte numai de flori parfumate si frumoase precum esti tu!

 

Narcisa, emani in jurul tau o mireasma asemeni primaverii, aducand bucurie in jurul tau. La multi ani de Florii!

 

O sclipire de fericire in ochii tai odata cu primele raze ale soarelui, un vesel cantec in inima ta odata cu primul ciripit al pasarilor, un sincer La Multi Ani de Florii din toata inima mea.

 

Sa-ti aduca Dumnezeu o primavara eterna in suflet cu ocazia Sarbatorii de Florii! La Multi Ani!

 

Timpul zboara in graba. Uitam sa ne oprim si sa le spunem persoanelor pe care le iubim cat de mult inseamna pentru noi. Astazi vreau sa iti multumesc pentru toate momentele in care ai fost alaturi de mine si pentru ca esti persoana extraordinara. La multi ani!

 

Tu esti singura mea floare de pe pamant! Pupici primavaratici si La Multi Ani de Florii!

 

Citeste si: http://www.interferente.ro/mesaje-sms-urari-si-felicitari-de-florii.html.