Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje de Halloween 2014

Miercuri, 29 Octombrie 2014 01:05

Mesaje de Halloween 2014

 

Mesaje de Halloween 2014Va oferim o serie de mesaje de Halloween 2014 care va pot servi ca sursa de inspiratie pentru a trimite un mesaj sau un sms de Halloween, pentru a-l posta ca status la avatar in noaptea de Halloween.

 

31 Octombrie, noapte intunecata, de Halloween mii de vrajitoare pe maturi se arata. Happy Halloween!

 

Chiar de Halloween trebuie sa-ti spun ca eu te iubesc ca si un nebun. In aceasta noapte vreau sa ma urmezi pe taramuri negre cu mici monstruleti. Nu lua in seama ce vei auzi in aceasta noapte lumea noi vom bantui!

 

Dintre toate ororile Halloweenului,

Dintre toate povestile de groaza,

Cea mai infricosatoare ar fi fost

Sa nu te fi salutat si sa nu-ti fi spus:

Sa ai un Halloween de Pomina!

 

Neagra noapte, plina de teroare, tu aduci in cale bestii infricosatoare. De prin cimitire mortii iar invie iar pe cer stupoare … e plin de vrajitoare. Happy Halloween!

 

Spirite intunecate batuie in noapte, fii atent pe unde treci si cu cine te petreci! S-ar putea ca sa remarci, in aceasta noapte, vrajitoare si stafii, chiar si varcolaci. Uita-te pe unde treci sa nu te inhate, vreun schelet sau vreun vampir insetat de sange. Un Halloween plin de surpize!

 

Vrajitoare-nfricosatoare pe ceruri se arata, luna mare, plina de lilieci e brazdata, de prin cimitire scheleti se arata, si vazduhu-i plin de spirite intunecate. Sa aveti aveti un Halloween cat mai infricosator!

 

Mai multe idei de mesaje de Halloween, sms-uri de Halooween, mesaje de Halloweeen in limba engleza gasiti accesand articolele:

 

Mesaje si smsuri de Halloween

 

Mesaje si sms infricosatoare de Halloween

 

Mesaje de Halloween in limba engleza

 

Mesaje in versuri de Halloween in limba engleza

 

Mesaje in engleza de Halloween