Sâmbătă, 20 Aprilie 2013 02:40

Mesaje de Paste 2013

 

Pastele este o sarbatoare a familiei, simbolizand Invierea Domnului Iisus Hristos. Sa incercam sa fim mai buni si sa transmitem si celor dragi bucuria si emotia din suflet. Vezi colectia noastra de mesaje de Paste 2013, alege-l pe cel preferat si trimite-l prietenilor si familiei. Paste fericit!

Asa incat Hristos sa locuiasca in inimile voastre prin credinta; pentru ca, avand radacina si temelia pusa in dragoste, sa puteti pricepe impreuna cu toti sfintii, care este largimea, lungimea, adancimea si inaltimea; si sa cunoasteti dragostea lui Hristos, care intrece orice cunostinta, ca sa ajungeti plini de toata plinatatea lui Dumnezeu. Efeseni 3 Hristos a inviat!

Ce am gresit – sa ne fie iertat, ce am iubit – sa ne lumineze calea, ce am sperat – sa se realizeze, ce am sacrificat – sa nu simta durere, ce vrem sa devenim – sa ne fie pus in suflet din sufletul inegalabil al lui Hristos, ca sa renastem in bucurie! Hristos a inviat!

Cea mai fericita zi soseste atunci cand te trezesti intr-o dimineata si descoperi ca adevarul pe care il iubesti coloreaza lumea. Ce minunat este sa fii iubit de Iisus. Paste fericit!

Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi, si va da, dupa placerea Lui, si vointa si infaptuirea. Faceti toate lucrurile fara cartiri si fara sovaieli, ca sa fiti fara prihana si curati, copii ai lui Dumnezeu, fara vina, in mijlocul unui neam ticalos si stricat, in care straluciti ca niste lumini in lume, tinand sus Cuvantul vietii. Filipeni 2:13-15 Hristos a inviat!

Fie ca Pastele tau sa fie binecuvantat cu sanatate, viata indelungata, dragoste si multa fericire.

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singupsayrul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan 3 Hristos a inviat!

Florile inflorite, intinzandu-se sa atinga soarele diminetii, aduc promisiuni de speranta si bucurie pentru fiecare. Paste fericit!

In aceasta prealuminata, preaslavita mantuitoare zi a Sfintelor Pasti toti ingerii in ceruri se veselesc si toata faptura se bucura pe pamant si toata suflarea il proslaveste pe Iisus. Hristos a inviat!

Lumina nemasurata, mai luminoasa decat soarele, noua, tuturor, celor ce sedem in intuneric, ne-a rasarit astazi si lumea intreaga s-a luminat. Pentru aceasta se bucura toate marginile pamantului, se veselesc si canta: Hristos a inviat!

Ma veti cauta, si Ma veti gasi, daca Ma veti cauta cu toata inima. Ieremia 29 Hristos a inviat!

Omul face multe planuri in inima lui, dar hotararea Domnului, aceea se implineste. Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; si mai mult pretuieste un sarac decat un mincinos. Frica de Domnul duce la viata, si cel ce o are petrece noaptea satul, fara sa fie cercetat de nenorocire. Proverbe 19: 21-23 Hristos a inviat!

Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoieste in fiecare primavara. Fie ca aceasta promisiune a Pastelui sa iti umple inima cu pace si bucurie! Paste fericit!

Piatra s-a rostogolit din usa mormantului nu pentru a-i permite lui Hristos sa iasa afara, ci pentru a-i lasa pe ucenici sa intre. Paste fericit!

Poti sa nu stii incotro te duce drumul vietii. Continua insa sa mergi. Dumnezeu merge impreuna cu tine. Paste fericit!

Preaiubitilor, sa ne iubim unii pe altii; caci dragostea este de la Dumnezeu. Si oricine iubeste, este nascut din Dumnezeu, si cunoaste pe Dumnezeu. Cine nu iubeste, n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru ca Dumnezeu este dragoste. Ioan 4 Hristos a inviat!

Primavara a sosit plina de miracole. Pastele a sosit plin de binecuvantare.

Purtati-va sarcinile unii altora, si veti implini astfel legea lui Hristos. Daca vreunul crede ca este ceva, macar ca nu este nimic, se insala singur. Fiecare sa-si cerceteze fapta lui, si atunci va avea cu ce sa se laude numai in ce-l priveste pe el, si nu cu privire la altii; caci fiecare isi va purta sarcina lui insusi. Galateni 6:2-5 Hristos a inviat!

Sa stii dar ca Domnul, Dumnezeul tau, este singurul Dumnezeu. El este un Dumnezeu credincios si Isi tine legamantul si indurarea pana la al miilea neam de oameni fata de cei ce-L iubesc si pazesc poruncile Lui. Deuteronomul 7 Hristos a inviat!

Sfanta sarbatoare de Pasti este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Si dragostea sta nu in faptul ca noi am iubit pe Dumnezeu, ci in faptul ca El ne-a iubit pe noi, si a trimis pe Fiul Sau ca jertfa de ispasire pentru pacatele noastre. Ioan 4 Hristos a inviat!

Si tu, fiule, cunoaste pe Dumnezeul tatalui tau, si slujeste-I cu toata inima si cu un suflet binevoitor; caci Domnul cerceteaza toate inimile si patrunde toate inchipuirile si toate gandurile. Daca-L vei cauta, Se va lasa gasit de tine; dar daca-L vei parasi, te va lepada si El pe vecie. Cronici 28 Hristos a inviat!

Spiritul sarbatorii de Paste vorbeste despre Speranta, Iubire si Bucurie. Paste fericit!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: