Miercuri, 16 Aprilie 2014 14:38

Mesaje de Paste 2014

 

mesaje de paste 2014Sarbatoarea Invierii lui Iisus Hristos sa va aduca bucurie in casa si pace in suflete. Daca doriti sa trimiteti un mesaj special de Paste celor dragi puteti inspira din urmatoarele mesaje de Pasti:

 

Aleasa dintre toate zilele, Pastele este Praznic al praznicelor si Sarbatoare a sarbatorilor, in care Hristos a inviat din mormant, iadul pradandu-l si pe oameni inviindu-i. Hristos a inviat, moartea a calcat, oameni, veseliti-va!

 

Am fost rastignit impreuna cu Hristos, si traiesc... dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine. Si viata, pe care o traiesc acum in trup, o traiesc in credinta in Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit si S-a dat pe Sine insusi pentru mine. Galateni 2 Hristos a inviat!

 

Ca de vei marturisi cu gura ta ca Iisus este Domnul si vei crede in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat pe El din morti, te vei mantui. (Romani 10:9). Paste fericit!

 

Daca ne intoarcem la Hristos, moartea Lui devine ziua mantuirii noastre. Paste fericit!

 

Fie ca bucuria Pastelui sa iti umple inima astazi si pentru totdeauna. Paste fericit!

 

Fie ca ingerii sa te protejeze, Dumnezeu sa fie in jurul tau si Iisus sa te binecuvanteze intotdeauna. Paste fericit!

 

Fie ca Pastele tau sa fie binecuvantat cu sanatate, viata indelungata, dragoste si multa fericire...

 

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

 

Iisus: Iata, stau la usa si bat; de va auzi cineva glasul Meu si va deschide usa, voi intra la el si voi cina cu el si el cu Mine. Celui ce biruieste ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu, precum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui. (Apocalipsa 3: 20-21)

 

Ingerii astazi canta in ceruri Invierea lui Hristos din morti si noi pe pamant ne invrednicim, cu inima curata, sa il slavim si cu bucurie sa il preamarim. Paste fericit!

 

Marele dar al Pastelui este speranta, speranta crestina care ne face sa credem in Dumnezeu, in triumful sau final, in bunatatea si dragostea lui ce nu pot fi atinse de nimic. Hristos a inviat!

 

Minunea cerului si a pamantului, a timpului si eternitatii este izbavitoarea moarte a lui Iisus Hristos. Acest mister care aduce mai multa glorie lui Dumnezeu decat toata creatia. Hristos a inviat!

 

Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoieste in fiecare primavara. Fie ca aceasta promisiune a Pastelui sa iti umple inima cu pace si bucurie! Paste fericit!

 

Piatra s-a rostogolit din usa mormantului nu pentru a-i permite lui Hristos sa iasa afara, ci pentru a-i lasa pe ucenici sa intre. Paste fericit!

 

Sa lasam Invierea sa ne ridice deasupra singuratatii, slabiciunii si disperarii si sa ne inalte catre putere, frumusete si fericire. Hristos a inviat!

 

Si noi am cunoscut si am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu fata de noi. Dumnezeu este dragoste; si cine ramane in dragoste, ramane in Dumnezeu, si Dumnezeu ramane in el. Ioan 4 Hristos a inviat!

 

Mai multe idei pentru mesaje de Paste gasiti accesand articolele:

 

Mesaje crestine de Paste

 

Mesaje de Paste in limba engleza si romana

 

Mesaje religioase de Paste

 

Mesaje si citate de Paste

 

Mesaje, sms, urari si felicitari de Paste


Newer news items:
Older news items: