Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje Dragobete declaratii de dragoste

Duminică, 21 Februarie 2016 19:55

Mesaje Dragobete - declaratii de dragoste

Mesaje Dragobete declaratii de dragosteTe iubesc pentru ca ma iubesti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru ca te iubesc si nimic mai mult; te iubesc numai pentru ca te iubesc: aici incepe iubirea. Iti multumesc din suflet ca te iubesc: acesta e cantecul iubirii.

Liviu Rebreanu

Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.

Gabriel Jose Garcia Marquez

Te voi iubi in fiecare minut cate o zi, pana cand toti anii se vor umple de preistorii.

Ionut Caragea

Dragostea imatura spune “Te iubesc pentru ca am nevoie de tine”. Dragostea matura spune “Am nevoie de tine pentru ca te iubesc”.

Eric Fromm

Iubirea? Ce-i iubirea? se gandea el. Iubirea sta in calea mortii. Iubirea este viata. Tot, tot ce inteleg, inteleg numai pentru ca iubesc. Tot ce exista, exista pentru ca iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu si, cand mori, inseamna ca tu, o particica din iubire, te intorci la izvorul vesnic al tuturor lucrurilor.

Lev Nicolaevici Tolstoi

Promit sa te iubesc pe vecie - in fiecare zi din vecie.

Stephenie Meyer

Te iubesc, fara sa stiu cum sa ma opresc din a te iubi, fara sa stiu nici cum, nici de ce te iubesc asa, pentru ca nu stiu altfel. Unde nu esti tu, nici eu nu mai sunt.

Marc Levy

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune TE IUBESC si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.

Gabriel Jose Garcia Marquez

Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna.

Dante Alighieri

Mai multe mesaje si felicitari de Dragobete gasiti accesand articolele:

Felicitari animate de Dragobete

Felicitari personalizate de Dragobete de colorat

Mesaje de Dragobete

Mesaje si felicitari de Dragobete

Mesaje si sms de Dragobete


Related news items:
Newer news items:
Older news items: