Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje frumoase de Sfantul Andrei

Joi, 28 Noiembrie 2013 20:49

Mesaje frumoase de Sfantul Andrei

Pentru toti cei care poarta numele Sfantului Andrei sau derivate ale acestuia: Andreea, Andries, Andu, Andru, Andruta, Andrusa, Andrusca, Andras, Andra, Andrada, Andreas, Andi, Deia sau Deea, 30 noiembrie este o zi speciala. Este ziua lor onomastica. Daca doriti sa le transmiteti un mesaj frumos de la suflet la suflet va oferim cateva mesaje care va pot inspira.

Cele mai frumoasa ganduri si sentimente, urari de bine si zile senine. Toate din inima doar pentru tine. La multi ani de Sfantul Andrei!

 

De Sfantul Andrei iti doresc sa ai parte de o multime de cadouri si inima sa-ti fie plina de bucurie! La multi ani de Sfantul Andrei!

De Sfantul Andrei sa ai parte de o zi onomastica senina si de un calduros La multi ani!

Iti doresc din tot sufletul multa sanatate, toate dorintele tale sa devina realitate si fiecare zi motiv de bucurie! La multi ani de Sfantul Andrei!

Iti doresc sa ai parte de bucurie in fiecare zi, sa te trezesti zambind in fiecare dimineata, sa fii sanatos/sanatoasa si fericita! La multi ani de Sfantul Andrei!

La multi ani de Sfantul Andrei! sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Sa fii mereu inconjurat/a de oameni dragi, frumosi si sinceri, sa fii sanatos/sanatoasa si Sfantul Andrei sa te ocroteasca mereu! La multi ani!

Mai multe idei pentru mesaje de Sfantul Andrei gasiti aici: http://interferente.ro/mesaje-sms-urari-si-felicitari-de-sfantul-andrei.html. Daca doresti sa insotesti mesajul tau de o felicitare, ai de unde alege, din colectia noastra de felicitari de Sfantul Andrei.