Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si cuvinte de dragoste pentru iubiti de Valentine’s Day

Sâmbătă, 13 Februarie 2016 00:05

Mesaje si cuvinte de dragoste pentru iubiti de Valentine’s Day

Sarbatoarea de Valentine’s Day ofera posibilitatea de exprimare a trairilor sufletesti fata de persoana iubita. Indragostitii din intreaga lume profita de ocazie si isi declara iubirea … Ce poate fi mai frumos de atat!? Dragi indragostiti, incepeti-va ziua cu declaratii si mesaje de dragoste, cuvinte pline de sentiment si iubire. Iata o colectie de mesaje si cuvinte de dragoste pentru iubiti de Valentine’s Day ce va pot ajuta …

Tu imi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atat de multe zambete si dragoste incat iradiez de fericire. TU esti totul pentru mine si parca traiesc un vis. Totul e minunat, caci Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine. Te iubesc, viata mea!

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt. Te iubesc!

Tu esti unicul meu vis. As vrea sa te strang asa de tare in brate, incat tu si eu sa devenim o singura persoana, un singur suflet. Te iubesc!

Mi-ai aratat ce inseamna iubirea, m-ai tinut de mana si mi-ai aratat paradisul. Pe zi ce trece, te iubesc mai mult! Esti viata mea, miracolul vietii mele!

Imi place mult ce se intampla cu noi. Viata capata un sens cand suntem amandoi. Tu ai aparut in viata mea ca un rasarit de soare si am stiut de la inceput ca reprezinti totul pentru mine. Acum nimic nu ne poate desparti! Te-am cautat neincetat toata viata mea! Nu voi renunata nicioada la tine si nu uita ca TE IUBESC!

http://www.interferente.ro/images/stories//sarbatori/felicitari_valentin_interferente/happy%20valentines%20gif%20felicitare%20animata.gif

Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna si pe tine!!! Soarele pentru zi, luna pentru noapte si pe tine pentru totdeauna!!!

http://www.interferente.ro/images/stories//sarbatori/valentines_flori/ziua-indragostitilor-felicitare-cu-flori.JPG

In fiecare zi ma trezesc cu pofta de viata, fiecare zi imi pare mai buna, mai frumoasa si mai luminoasa, plina de armonie, fericire si buna dispozitie pentru ca tu existi. Te iubesc!

http://www.interferente.ro/images/stories//animate/gif_felicitare_valentine/gif%20felicitare%20ziua%20indragostitilor.gif

Dragostea … Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o! Te iubesc!

Tu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura si placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat iubesc viata, minunea vietii mele! Te iubesc!

Am vrut sa aflu ce-i iubirea ... Am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate. Am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine, minunea si dragostea vietii mele!

Te iubesc mai mult decat orice pe lumea acesta, in privirea ta ma reflect eu ca persoana, iar atingerea ta ma face sa ma simt extraordinar. N-am nevoie de cuvinte ca sa-ti exprim iubirea, acesta se reflecta in atingeri si saruturi. Esti minunea vietii mele, esti tot ce mi-am dorit. De cand te-am cunoscut viata mea s-a schimbat radical. Te iubesc!

Te-ar putea interesa:

Traditii si obiceiuri de Sfantul Valentin

Cadouri si simboluri de Sfantul Valentin Valentine’s Day

Poezii de dragoste Valentine’s Day

Valentine's Day legende