Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si felicitari de Craciun 2016

Miercuri, 21 Decembrie 2016 01:00

Mesaje si felicitari de Craciun 2016

A sosit Craciunul, iar lumea parca prinde viata … A sosit vremea sa daruiti si sa le oferiti celor dragi, prietenilor, cunostintelor dvs., colegilor, s.a.m.d. felicitari de care stiti ca v-ati bucura si voi … Atunci cand ai ganduri bune si daruiesti ai parte de un sentiment de implinire pe care nici nu-l poti explica. Iata cateva idei de mesaje si felicitari de Craciun 2016.

Mesaje si felicitari de Craciun 2016

Lumina sfanta din Ajun sa va aduca in suflet un Craciun vesnic! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor. Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!

Credinta, speranta, iertare, iubire, cadouri, familie, prieteni adevarati, veselie ... sunt doar cateva din lucrurile pe care e bine sa le aveti de Craciun! Sarbatori fericite!

Bogatie cata vreti,

Sanatate pentru toti,

Iar la anul care vine

Sa va fie si mai bine.

Sa va fie casa, casa,

Cu bucate noi pe masa,

Mos Craciun cu sacul plin,

Drumu-n viata cat mai lin.

Craciun fericit!

Sarbatoarea sfanta de Craciun sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. Sarbatori binecuvantate!

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Craciun fericit!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: