Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si felicitari de Revelion si Anul Nou 2017

Sâmbătă, 31 Decembrie 2016 00:08

Mesaje si felicitari de Revelion si Anul Nou 2017

Fiti inventivi la ceas de sarbatoare. Se aproprie cu pasi repezi finalul de an 2016/inceputul de an 2017. Alegeti un mesaj si o felicitare de Revelion si Anul Nou 2017, apoi transmiteti-o celor dragi. Cu siguranta, acestea vor starni emotie si bucurie. La multi ani 2017 cu sanatate, fericire, veselie si impliniri!


Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! un An Nou 2017 cum ai visat!

Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume! La multi ani 2017!

Un an nou este ca o carte nescrisa. Tu esti autorul, iar ideile iti apartin. Ce mai astepti? E momentul sa scrii cea mai frumoasa poveste a vietii tale in 2017! La multi ani!

Te-ai gandit unde petreci Revelionul? Sa nu uiti sa iei cu tine voia buna, lumina in gand si veselia de alta data! La multi ani 2017!

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bine. La multi ani 2017!

Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An 2017. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!