Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si sms de Dragobete

Vineri, 21 Februarie 2014 01:23

Mesaje si sms de Dragobete

 

Mesaje si sms de DragobeteDe Dragobete, pe 24 februarie, iubeste romaneste. Trimite mesaje, sms si felicitari cu mesaje de dragoste iubitei sau iubitului.

 

Am ascuns mii de sarutari printre petalele trandafirilor. Te iubesc! De Dragobete sarbatorim dragostea noastra!

 

Azi, de Dragobete, voi desena un cerc si nu o inima in jurul numelui tau. Pentru ca o inima se poate rupe dar un cerc ramane pentru totdeauna. Te iubesc!

 

Cel mai mare dar din univers, care poate fi oferit, este o inima sincera despre care stii ca bate doar pentru tine! Te iubesc!

 

Cel mai uimitor lucru din lume este sa privesti pe cineva la care tii cu adevarat si sa stii ca el/ea simte acelasi lucru pentru tine. Te iubesc romaneste de Dragobete!

 

Cred ca o mie de cuvinte nu fac cat doua, TE IUBESC de Dragobete si pentru tot restul vietii mele!

 

Dar de cand ai aparut tu, iubirea vietii mele, totul s-a schimbat. Vreau sa stii ca inima mea iti apartine pentru totdeauna. Te iubesc ... tu esti ingerasul meu pazitor! Un Dragobete fericit!

 

De Dragobete iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez … din nou … sa fiu fericita … Te iubesc!

 

Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai, vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gandul la tine liniste. Te iubesc! Un Dragobete fericit!

 

E o magie de fiecare data cand ne tinem de mana, de fiecare data cand ne imbratisam si de fiecare data cand ne sarutam. Te iubesc! Un Dragobete fericit!

 

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e Dragobetele!

 

Engleza nu vorbesc ... Franceza nu cunosc ... Dar stiu cuvantul ROMANESC sa iti spun un sincer TE IUBESC! Un Dragobete fericit!

 

Esti picatura de roua de pe petala unui trandafir, esti lacrima pe care mi-ar fi frica sa o pierd daca as plange. De Dragobete vreau sa-ti spun ca Te iubesc!

 

Hai sa impartim lumea: marea tie si valurile mie, cerul tie si stelele mie, soarele tie si lumina mie, dar mai bine....totul tie si tu mie!!!

 

Iti trimit un fluturas sa-ti aduca un sarut usor ca petala unei flori de primavara.

 

Iubesc, pentru prima oara in viata mea. Simt ca iubesc cu adevarat. Chiar daca am intampinat multe obstacole pana acum, le-am invins pe toate si stiu ca asta se va intampla in continuare. Te iubesc! O zi de Dragobete cat mai frumoasa!

 

Ma faci fericit si cred ca tie iti datorez bucuria de viata, imi umpli viata de un sentiment de bine, de un sentiment ca toate lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie. Te iubesc raza mea de soare!

 

Ma urc pe dealul visurilor mele si acolo te gasesc pe tine. Stiu ca nimic nu impresoara linistea diminetilor sau bucuria reinvierii naturii mai mult decat o clipa de fericire alaturi de tine. Esti fericirea vietii mele!

 

Mi-am pierdut cuvintele atunci cand te-am privit prima oara, am vazut raze de soare in ochii tai, iar paru-ti mirosea a trandafiri… O zi de Dragobete minunata ca si tine!

 

Nimeni nu ne poate desparti. Suntem o singura fiinta. De Dragobete vreau sa te iubesc mai mult ca in orice alta zi.

 

Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa iti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele ... inchide ochii si voi fi langa tine de Dragobete! Te iubesc!

 

Subsemnata/Subsemnatul declar azi, de Dragobete, ca m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc!

 

Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mangaierea tandra a vantului de vara esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adanc ascunsa in inima mea. Te iubesc! Un Dragobete fericit!

 

Vad lumea in ochii tai si ochii tai peste tot in lume in aceasta zi a indragostitilor, de Dragobete… si stiu ca si in zilele ce vor urma!

 

Viata alaturi de tine are iz de primavara! Infloresc la orice atingere a ta si simt ca zbor ca un fluturas cand imi spui cuvinte dulci. Te iubesc! Un Dragobete fericit!

 

Mai multe idei de mesaje de iubire pentru Dragobete gasiti in articolele:

 

Dragobete - mesaje si sms de dragoste

 

Mesaje si felicitari de Dragobete


Related news items:
Newer news items:
Older news items: