Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si sms de Sfantul Nicolae

Vineri, 06 Decembrie 2013 14:13

Mesaje si sms de Sfantul Nicolae

Numele Sfantului Nicolae este sinonim cu iubirea, generozitatea si daruirea. Pe 6 decembrie ii sarbatorim pe cei care poarta numele Sfantului Nicolae si derivatate ale acestuia sunt foarte frecvente: Nicolaie, Nicole, Nico, Nicoleta, Nic, Niki, Nicu, Niculita, Nicoara, Niculai, Niculae, Nae, Nicusor, Neculce, Nicos, Nicolina. Va oferim o colectie de mesaje de Sfantul Nicolae pe care le puteti trimite sarbatoritilor pentru a le descreti fruntile si incalzi inima. De asemenea, mai puteti pune mesaje ca status la avatar pe retele de socializare.

 

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, in parfumul diminetii tin a te felicita. La Multi Ani de Sfantul Nicolae!


Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!


Cu ocazia Sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit/iubita si sa ai parte numai de lucruri frumoase!


De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri si lipici la fericire.


De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!


Fie ca Sfantul Nicolae ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!


La Multi Ani! Sfantul Nicolae sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.


La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, bucurii sa-ti daruiasca, nimica sa nu-ti lipseasca! La multi ani de Sfantul Nicolae!


Sa traiti, sa infloriti, cadouri multe sa primiti, in papuceii lustruiti! La multi ani de Sfantul Nicolae!


Sfantul Nicolae sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani!


Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sfantul Nicolae!


Toate florile din lume pentru tine! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!


Un gand bun de Sfantul Nicolae! Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!


Mesaje, sms-uri, urari si felicitari de Mos Nicolae
gasiti aici.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: