Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si urari de la multi ani pentru Anul Nou si Revelion 2015

Marţi, 30 Decembrie 2014 01:27

Mesaje si urari de la multi ani pentru Anul Nou si Revelion 2015

Mesaje si urari de la multi ani pentru Anul Nou si Revelion 2015Mai e putin si pasim intr-un nou an – 2015. Sa fie un an plin de veselie si bucurie, speranta si implinire, sanatate si noroc. La multi ani 2015! Inspirati-va si trimiteti mesaje si urari de la multi ani pentru Anul Nou 2015 si Revelion 2015. 

Fie ca anul 2015 sa iti aduca realizari pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sanatate si marire de salariu!

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

In seara dintre ani te invit sub o crenguta de vasc sa ne punem aceeasi dorinta si sa o facem sa se implineasca in anul ce va urma. Accepti invitatia?

Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Sper ca anul care vine sa-ti aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi. La Multi Ani!

Te-ai gandit unde petreci Revelionul? Sa nu uiti sa iei cu tine: voia buna, lumina in gand si veselia de alta data! La multi ani 2015!

Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou asa cum ai visat!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

Pentru anul 2015 iti doresc un an de fericire, 12 luni de veselie, 52 saptamani de bucurii, 366 de zile de succes, 8760 ore de implinirii, 525600 minute de iubire si 3153600 secunde sub protectia lui Dumnezeu.

De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.