Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms urari si felicitari de Sf Ilie

Vineri, 19 Iulie 2013 20:14

Mesaje, sms, urari, felicitari de Sf. Ilie

 

Pe 20 iulie sarbatorim pe Sfantul Ilie - Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul. Aceasta zi este un bun prilej pentru toti aceia care vor sa ureze “La Multi Ani!” si sa-si felicite persoanele iubite sau prietenii care poarta numele de Ilie, Ileana, Ilinca, Lie, Lia, Liuta, Lica, Iliuta, Ilies, Eliade, etc. Numele Ilie are origine ebraica si inseamna Dumnezeu este Domnul meu sau Domnul este Adevaratul Dumnezeu. Iata cateva exemple de mesaje, sms-uri, urari si felicitari pentru cei ce poarta numele de Ilie si derivate ale acestuia.

 

La multi ani, iar Sfantul Ilie sa te calauzeasca mereu!

 

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile de sarbatoare sa te insoteasca pretutindeni. La multi ani si o zi cat mai frumoasa!

 

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor! La multi ani!

 

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire! La multi ani!

 

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala! Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

 

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani cu sanatate!

 

Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani!

 

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

 

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

 

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani!

 

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!

 

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La multi ani!

 

Multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!

 

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos! La multi ani!

 

De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume! La multi ani!

 

Fie ca in aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca si dragostea la tine in suflet sa poposeasca! La multi ani!