Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms urari si felicitari de Sfantul Stefan

Sâmbătă, 27 Decembrie 2014 01:10

Mesaje, sms, urari si felicitari de Sfantul Stefan

Mesaje sms urari si felicitari de Sfantul StefanPe 27 decembrie, a treia zi dupa Nasterea Domnului, il sarbatorim pe Sfantul Stefan. Sfantul Stefan a fost unul dintre ucenicii lui Iisus Hristos, a fost pretutindeni langa Iisus si a crezut in El. Sfantul Stefan a fost primul diacon si martir al Bisericii, cel dintai mucenic al crestinatatii. Toti cei ce poarta numele de Stefan sau derivate ale acestui nume se sarbatoresc in aceasta zi a Sfantului Stefan: Stefan, Stefanut, Stefanel, Stefanica, Stefania, Stefana, Fanica, Fanel, Fane, etc. Transmite mesaje si sms-uri cu felicitari pentru ziua lor de nume. La multi ani de Sfantul Stefan!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de bucurie. La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Stefan foarte frumoasa!

Hai noroc si voie buna,

Sa petrecem impreuna,

C-astazi este o zi mare,

Si-i motiv de sarbatoare.

La multi ani!

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani Stefan, Stefania s.a.m.d.!

Sfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani Stefan, Stefania, etc.!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Stefan cat mai frumoasa! La multi ani!

Toate gandurile mele sunt la tine Stefane, Stefana s.a.m.d.! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La multi ani!

Sa-ti dea Domnul sanatate,

Judecata inteleapta,

Viata lunga pamanteasca,

Ce doresti sa se-mplineasca!

La multi ani!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. La multi ani de Sfantul Stefan!

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Stefan, Stefana etc.!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una frumoasa, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani de Sf. Stefan!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani de Sfantul Stefan!

Bucuria lumii toata

Zi de zi-n usa sa-ti bata

Bunul Dumnezeu sa-ti dea

Tot ce iti doresti si ai vrea!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, ziua Sf. Stefan, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani de Sf. Stefan!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf. Stefan, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de cei dragi sufletului tau! La multi ani Stefan, Stefana s.a.m.d.!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: