Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms urari si felicitari de Sfintii Petru si Pavel

Sâmbătă, 29 Iunie 2013 01:52

Mesaje, sms, urari si felicitari de Sfintii Petru si Pavel

In data de 29 iunie ii vom sarbatori pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Este un bun prilej sa transmitem o urare celor dragi, celor care poarta unul din numele: Petru, Pavel, Petruta, Paul, Paula, Paulina, Pavelica, Petra, Petronela, Pavelina, Petrache, etc. Te poti inspira din colectia noastra de mesaje, sms, urari si felicitari de Sfintii Petru si Pavel.

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor! La multi ani!

Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu! La multi ani!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, iar dorintele sa ti se implineasca mereu! La multi ani!

Felicitari cu ocazia aceastei minunate zile. Iti doresc multa sanatate, energie si numai bucurii. La multi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui va dorim multa sanatate, sa aveti parte de multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …

Cineva acolo sus te iubeste, iar cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

Uram tuturor purtatorilor acestui nume multa sanatate si bucurii! La multi ani!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: