Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje urari si felicitari de Sfantul Gheorghe 2017

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 00:12

Mesaje, urari si felicitari de Sfantul Gheorghe 2017

Pe 23 aprilie 2017 sarbatorim pe Sfantul Gheorghe.

Pentru toti cei care poarta numele Sfantului Gheorghe sau derivate ale acestuia: Gheorghita, Gheorghina, Ghita, Geta, George, Gelu, Georgiana, Gheorghina, Gica, Gina, Georgel, Geo, etc., 23 aprilie este o zi speciala. Este ziua lor onomastica. Daca doriti sa le transmiteti un mesaj de la suflet la suflet si o felicitare va puteti inspira din colectia noastra.

Uram si noi, pe aceasta cale, un sincer “La multi ani!” tuturor celor ce poarta numele Sfantului Gheorghe sau derivate ale acestuia.

De Sfantul Gheorghe iti doresc sa ai parte de o multime de cadouri si inima sa-ti fie plina de bucurie! La multi ani!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La multi ani de Sf. Gheorghe!

Sa fii mereu inconjurat/a de oameni dragi, frumosi si sinceri, sa fii sanatos/sanatoasa si Sfantul Gheorghe sa te ocroteasca mereu! La multi ani!


http://www.interferente.ro/images/stories//sarbatori/felicitari_sfantul_gheorghe/sfantul%20gheorghe%20felicitari%20avatar.jpg

Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani de Sf. Gheorghe!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!


Sa ne traiesti draga Gheorghe/Ghita, Georgeta, Gherghina, etc.,

In aur viata sa iti scrie epopeea,

Povestea fericirii si-a iubirii,

A-mbelsugarii, sanatatii si-mplinirii.

Un cer albastru fara nori,

In calea ta sa fie,

Sa ai in viata numai noroc si bucurie!

La multi ani!


http://www.interferente.ro/images/stories//sarbatori/felicitari_sfantul_gheorghe/felicitari%20sfantul%20gheorghe.jpg

De Sfantul Gheorghe sa ai parte de o zi onomastica senina si de un calduros La multi ani!

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii de Sfantul Gheorghe!

Cu ocazia zilei Sfantului Gheorghe, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani de Sf. Gheorghe!

http://www.interferente.ro/images/stories//sarbatori/felicitari_sfantul_gheorghe/sfantul%20gheorghe%20felicitare%20imagine.jpg

 


Newer news items:
Older news items: