Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje urari sms si felicitari de Craciun 2013

Vineri, 20 Decembrie 2013 14:46

Mesaje, urari, sms si felicitari de Craciun 2013

In prag de sarbatoare, de Craciun, transmite urarile si gandurile tale bune rudelor, prietenilor, colegilor sau cunostintelor. Iata cateva idei de mesaje, urari, sms-uri, felicitari de Craciun 2013. Craciun fericit 2013!

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Craciun fericit!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

 

Craciunul e Credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste. Sarbatori fericite!

Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori fericite!

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire, iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. Craciun fericit 2013!

Sarbatorile de iarna sa va aduca bucurii si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sa aveti parte de cat mai multe impliniri, bucurii, fericire si sanatate!

Farmecul zilelor de Craciun sa va insufleteasca si sa va lumineze viata mereu! Bucurati-va de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei dragi. Craciun fericit 2013!

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, iar drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri. Craciun luminos!

Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor. Craciun fericit!

Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima voastra luminandu-va sufletul. Sa fiti veseli si iubiti si sa va bucurati de cadouri frumoase. Sarbatori fericite!