Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje urari smsuri urari si felicitari de transmis pentru Craciun 2015

Miercuri, 23 Decembrie 2015 01:10

Mesaje, urari, smsuri, urari si felicitari de transmis pentru Craciun 2015

Ne aflam in prag de sarbatoare, iar gandurile noastre se indreapta spre toti cei dragi: familie, rude, prieteni, colegi, cunoastinte. Pentru a veni in spijinul vostru, va oferim cateva surse de inspiratie pentru mesaje, sms-uri, urari si felicitari de transmis de Craciun 2015.

Bucurati-va de fiecare rasarit de soare, ca si cum ar fi o noua zi de Craciun. Lasati spiritul Craciunului sa va inunde cu fericire, iubire si tot ceea ce va doriti!

http://www.interferente.ro/images/stories//sarbatori/felicitari_craciun_2013/felicitare%20religioasa%20craciun%20nasterea%20domnului.JPG

Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, Craciun fericit pentru toti cei dragi!

Craciunul aduce armonie, iar armonia incepe cu un zambet. Zambeste in fiecare zi a vietii tale. Craciun fericit 2015!

Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, Craciun fericit pentru toti cei dragi!

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de sarbatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug. Craciun Fericit 2015!

Fie ca sarbatorile de Craciun sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor dragi. Craciun fericit 2015!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-electronice-animate-de-craciun/craciun-fericit-felicitare-animata.gif

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta. Craciun fericit 2015!

Minunatele nopti ale Craciunului, colindele si datinile stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc numai bine, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, pacea sa va fie mereu alaturi!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Craciun fericit 2015!

Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile sa imbratise-zi icoana nasterii Domnului si vei afla fericirea Craciunului! Craciun fericit pentru toti cei dragi!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-de-craciun-virtuale/felicitare-sarbatoarea-de-craciun.jpg

Din fiecare crapatura dintre nori coboara cete de ingeri. Fiecare aduce cate un pumn de lumina, de bucurie, de belsug sau de vise implinite. Fie ca pruncii raiului, cat mai multi, sa arunce peste tine darurile dumnezeiesti ale Nasterii Domnului. Craciun Fericit 2015!

Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Craciun fericit 2015!

Iti doresc un Craciun fericit cu tot ce iti doresti sanatate, bucurii, impliniri, dragoste, noroc si toate cele bune.

Va doresc ca magia Craciunului sa va lumineze inima si sa va intareasca bucuria de a impartasi, de a spera si de a schimba viata voastra.

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-de-craciun-virtuale/felicitare-de-craciun-religioasa.jpg

Craciunul e momentul magic al anului. Hai sa calatorim dincolo de nori pentru a le aduce celor dragi o frantura de stele. Sarbatori fericite!

Sfanta seara de Craciun sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!

Miracolul Nasterii Domnului sa va invaluie in magia sperantei, sa va umple viata cu bucurii si impliniri. Sarbatori fericite!

Fie ca aroma de brad si de portocale, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit 2015!

Prilejul de a fi mai buni ni se ofera in fiecare moment al anului insa Craciunul are ceva in plus fata de restul momentelor, nu-i putem rezista! Astfel, intreaga lume va fi mai frumoasa! Va urez sanatate si impliniri!

http://www.interferente.ro/images/stories//sarbatori/felicitari_animate_craciun/craciunul%20nasterea%20domnului%20imagine%20animata.gif

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului. Langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun fericit 2015!

Deschide usa colindelor de Craciun si lasa vestea nasterii Domnului sa fie ascultata. Craciun fericit!

Sa aveti toate visele implinite, sa va dea Domnul tot ce va doriti, sa va bucure caminul, sa va mangaie destinul, sa aveti un brad luminat, un pahar de inchinat, lumina in ganduri iar Craciunul care vine sa fie cu multa bucurie!

Mos Craciun la voi sa zboare, cu daruri la fiecare, sa va bucurati in casa, sa aveti belsug pe masa, Craciunul sarbatorit, sa va fie implinit, sa va dea Mosul de toate, fericire, sanatate, implinire, si bucate: pentru anul urmator, si al vietii ... viitor.

http://www.interferente.ro/images/stories//sarbatori/felicitari_craciun_2013/felicitare%20brad%20craciun%20impodobit%202013.JPG

Mesajul divin al ingerilor impreuna cu glasul sfant al colindatorilor sa va aduca: pace, liniste sufleteasca si multa sanatate. Craciun Fericit 2015!

Nasterea Domnului sa va aduca liniste sufleteasca, bucurie in suflet, prosperitate in casa si un calduros Craciun Fericit.

In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos. Craciun Fericit 2015!

a gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar Mos Craciun sa aduca doar pentru voi un sac plin.

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-electronice-animate-de-craciun/felicitare-animata-craciun-fericit.gif

Fie ca ziua in care s-a nascut Hristos sa aduca tuturor zile mai usoare, mai multe impliniri si fie ca nimeni sa nu mai sufere in vreun fel. Pace in inimi si in Lume! Sarbatori cu drag alaturi de cei pe care-i iubim.

In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos. Craciun Fericit!

Cine poate rezista vibratiei stelei de Craciun? Spiritul Craciunului ne uneste si ne face mai umani. Craciun Fericit 2015!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: