Interferente.ro Parinti si copii Planse de colorat Minuni Iisus Hristos inmultirea painilor si a pestilor planse de colorat

Vineri, 11 Aprilie 2014 18:45

Minuni Iisus Hristos - inmultirea painilor si a pestilor - planse de colorat

Minuni Iisus Hristos inmultirea painilor si a pestilor planse de coloratO alta minune savarsita de Iisus Hristos este Inmultirea painilor si a pestilor. Hranirea celor 5.000 de barbati care ascultau cuvantul Mantuitorului, minune relatata in toate cele patru Evanghelii (Matei, Marcu, Luca si Ioan), prin inmultirea celor cinci paini si doi pesti apare asemeni unui miracol.

Multimile il urmau pe Iisus pe jos pe unde mergea acesta. Cand Iisus s-a oprit si a vazut o multime mare, i s-a facut mila de oameni si a vindecat pe bolnavii lor. Cand s-a facut seara, ucenicii au venit la el si i-au zis: "Acesta este un loc pustiu si s-a facut deja tarziu. Da drumul multimilor ca sa se duca in sate si sa-si cumpere mancare."

Iisus le-a raspuns: "Nu trebuie sa se duca. Dati-le voi ceva de mancare.".

"Nu avem aici decat cinci paini si doi pesti", au raspuns ei.

"Aduceti-mi-le aici", a zis el.

Iisus a poruncit oamenilor sa se aseze pe iarba. Luand cele cinci paini si cei doi pesti si privind la cer, a multumit si a frant painile. Apoi le-a dat ucenicilor, iar ucenicii multimilor. Ei au mancat toti si s-au saturat, iar ucenicii au strans douasprezece cosuri pline cu faramiturile ramase. Iar numarul celor care mancasera erau ca in jur de cinci mii de barbati, in afara de femei si de copii.

Va oferim o colectie de planse de colorat ilustrand inmultirea painilor si a pestilor.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: