Interferente.ro Parinti si copii Planse de colorat Minuni Iisus Hristos potolirea furtunii si mersul pe apa planse de colorat

Duminică, 13 Aprilie 2014 15:12

Minuni Iisus Hristos - potolirea furtunii şi mersul pe apa - planse de colorat

Minuni Iisus Hristos potolirea furtunii si mersul pe apa planse de coloratMinunea săvârșită prin umblarea pe mare și potolirea furtunii de către Iisus Hristos este relatată în Evanghelia după Matei 14, 22-34.

„În vremea aceea a silit Iisus pe ucenicii Săi ca să intre în corabie şi să treacă înaintea Lui, pe ţărmul celălalt, până ce El va da drumul mulţimilor. După ce a dat drumul mulţimilor, Iisus S-a suit în munte să se roage, în singurătate; şi când s-a înserat, era singur acolo. În vremea aceasta, corabia era în mijlocul mării învăluindu-se de valuri, căci vântul era împotrivă. Iar la a patra strajă din noapte, a venit la ei Iisus, umblând pe mare. Ucenicii însă, văzându-L umblând pe mare, s-au spăimântat, zicând că este o nălucă, şi de frică au strigat. Dar Iisus le-a vorbit îndată, zicându-le: îndrăzniţi, Eu sunt; nu vă temeţi. Atunci Petru, răspunzând, a zis: Doamne, dacă eşti Tu, porunceşte-mi să viu la Tine pe apă. Iar El i-a zis: vino. Şi, coborându­se din corabie, Petru a pornit pe apă, ca să meargă la Iisus. Dar, văzând că vântul este puternic, s-a înfricoşat şi, începând să se scufunde în mare, a strigat şi a zis: Doamne, scapă-mă. Iar Iisus, întinzându-i grabnic mâna, l-a apucat şi i-a zis: puţin credinciosule, pentru ce te-ai îndoit? Şi intrând ei în corabie, s-a potolit furtuna. Iar cei care erau în corabie I s-au închinat, zicând: cu adevărat, Tu eşti Fiul lui Dumnezeu. Şi, trecând marea, au venit în pământul Ghenizaretului.”

Vă oferim o colecție de planșe de colorat care înfățișează scena potolirii furtunii pe mare și mersul pe ape. Paste fericit!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: