Interferente.ro Sanatate Terapii alternative O podoaba capilara de vis cu Electronic Doctor

Marţi, 22 Iulie 2014 01:22

O podoaba capilara de vis cu Electronic Doctor

podoaba capilara de visCu totii visam la o podoaba capilara bogata, plina de sanatate si mai ales stralucitoare. Tratamente, uleiuri, masti si parca toate sunt degeaba. Stresul duce la rarirea parului si la deteriorarea lui.  Fiecare sesiune de periere parca este  o sesiune de rarire. Cel putin o femei din cinci sufera de pierderea fara control a firelor de par si un barbat din 4 sufera de accenturarea cheliei.

Electronic Doctor, un dispozitiv medical cu aplicatii in cosmetica, ne anunta cu mandrie ca poate regenera parul si ca ne putem bucura de o serie de complimente din nou. Se foloseste tehnica revolutionara prin electromagnetism si se bazeaza pe regenerare celulara.

Pacientului sau pacientei ii este aplicata o masca conectata la aparatul ce emite unde electromagnetice care are ca drept consecinta regenerea firelor de par. Undele electromagnetice  descoperite ca tratament de specialistii Electronic Doctor, aplicate in zonele cu calvitie avansata sau pe suprafetele care prezinta caderea accelerata a parului, stimuleaza foliculii pilosi inactivi.

Dupa cateva saptamani, 6-8 aproximativ, se vad rezultatele, zone afectate fiind acum acoperite de par. Pentru persoanele cu o calvie foarte grava tratamentul poate dura chiar si 5 luni.

Foliculii pilosi existenti in corpul celui care apeleaza la acest tratament sunt stimulati de metoda celor de la Electronic Doctor.

Vechile metode sunt acum lasate trecutului. Inainte, solutia era reprezentata de ace, de injectii de un implant. Rezultatele nu sunt mereu garantate iar o posibila reapartie a cheliei este foarte posibila. Foarte multi pacienti, in special de sex masculin contesta rezultatele prin implant si confirma ca aceasta solutie nu este pe viata ci doar temporara. Asadar, o solutie paguboasa pentru buget, timp pierdut, durere, incomoditate si rezultate dezamagitoare.

Acum prin metoda propusa cu curaj de cei de la Electronic Doctor durerea si incomoditatea sunt straine. Tratamentul de regenerarea parului cu Electronic Doctor are urmatoarele avantaje greu de egalat de concurenta:

- regenerare prin o metoda non-invaziva

- fara ace, chirurgie si pansamente

- fara efecte secundare. De obicei vedem un tratament are efecte secundare. Chiar si un tratament pentru o masea il vedem ca un chin, si ne facem scenarii ca: regenerea parului poate fi dureroasa si ca timp de cateva zile ne vom simti ametiti, nu vom avea acces catre locul de munca fiind blocati de starea de recuperare. Electronic Doctor ofera acest tratament revolutionar asigurandu-ne ca ne vom simti bine si vom reveni la treburi fara probleme.

Asadar, un look de invidiat nu mai necesita bani multi, nu mai necesita timp prea mult si nici nu mai presupune durere sau  efecte secundare neplacute.