Interferente.ro Lifestyle Dragoste si sex O zi frumoasa in cuplu de Dragobete

Marţi, 24 Februarie 2015 01:40

O zi frumoasa in cuplu de Dragobete

O zi frumoasa in cuplu de DragobeteIn luna februarie sarbatorim iubirea. Fie ca vorbim de 14 februarie – Valentine’s Day, fie ca vorbim de 24 februarie – Dragobete, esential e faptul ca vorbim despre o zi a iubirii.  Puteti petrece in doi, puteti sa va bucurati de o zi a indragostitilor asa cum va place. In acest sens, dorim sa venim in sprijinul vostru cu cateva idei originale pentru o zi frumoasa in cuplu de Dragobete, la o sarbatoare pur traditionala romaneasca. Dar, ce tip de cuplu sunteti?

Relatia voastra se bazeaza pe romantism? Atunci, pareti cuplul ce se aseamana cu un print si o printesa. Doriti ca totul sa fie frumos, asemeni unei povesti. Adorati sa stati alaturi de perechea dvs., sa va bucurati de minunatiile vietii de zi cu zi, sa petreceti timpul intr-o maniera frumoasa. Important e sa fiti impreuna, orice ar fi, sa va tineti de mana, sa va imbratisati, sa rezonati impreuna. Cu siguranta aveti idei inedite pentru a petrece cat mai original ziua de Dragobete: un weekend undeva la mare sau la munte, sau pentru cei cu dare mai mare de mana la Venetia ori orice alt oras al iubirii (Brugges, Paris, Praga, Amsterdam etc.). Adorati sa va plimbati in aer liber, sa va plimbati cu gondola sau cu barca, sa participati la un concert, etc.

Cu siguranta, pentru Ziua Indragostitilor mizati pe originalitate, creatie si emotie. Compuneti versuri sau poezii, faceti declaratii de dragoste si chiar va ganditi la o cerere in casatorie, pentru o viata in doi … Efectul va fi pe masura!

Relatia voastra se bazeaza pe traditional? A devenit viata de zi cu zi ceva firesc? Atunci, pareti cuplul ce a ajuns la o saturatie naturala si sedentarism relational. Preferati sa stai in casa, sa va bucurati de caldura caminului, in defavoarea iesirilor in societate. Va place mai ales sa cititi, sa ascultati muzica, sa vizionati filme, sa va jucati si chiar sa leneviti … Pentru Ziua Indragostitilor de Dragobete nu mizati pe mari surprize. Mai degeaba optati pentru o seara relaxanta acasa, petrecand in doi. Totusi, stiti sa fiti romantici si recurgeti la muzica ambientala, de dragoste, o cina in doi la lumina lumanarilor, reusind sa va surpindeti in mod placut …

Mizati pe energie in relatia voastra? Simtiti ca nu aveti stare?  E clar, sunteti adeptii unei relatii moderne, cu spirit alert, chiar spontan. Preferati sa petreceti in societate, nu aveti frica de nimic si nu stati locului deloc. Spirit aventurier, ce mai … In acest caz, pentru o Zi a Indragostitilor cat mai reusita, ideile de petrecere a timpului in doi trebuie sa fie extrem de inovative: o vizita la sala de sport, o zi la padure cu adrenalina la maxim, o zi la paintball etc. Dar, nu uitati ca e o zi speciala, cand se celebreaza iubirea, deci faceti miscare, traiti senzatii tari, intr-un cadru agreabil si inedit. Un zbor cu parasuta? OOO, ar fi peste orice asteptare, cucerirea fiind vesnica …


Related news items:
Newer news items:
Older news items: