Interferente.ro Lifestyle Retete Reteta saratele

Duminică, 27 Octombrie 2013 00:32

Reteta saratele

Va oferim o reteta de saratele usor de facut si cu rezultate delicioase.

Ingrediente: 800 grame de faina, 250 grame de untura, 200 grame de smantana, 2 galbenusuri, 2 linguri de sare, 1 lingura de zahar, drojdie.

 

Modul de pregatire: se face un aluat mic din o lingura de zahar si una de drojdie pe care il lasam o jumatate de ora sa stea. Faina se freaca intre palme cu untura. Se adauga smanatana, sarea si galbenusurile apoi drojdia cu zaharul. Se framanata bine si lasam sa stea o ora sau chiar mai putin daca ne grabim. Se intinde frumos si egal, se unge cu albus si deasupra se presara chimen sau cascaval ras sau branza cu ou batuta si cu sare. Se taie de grosimea unui deget si potrivit de lungi. Se da la copt.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: