Retete
Luni, 14 Septembrie 2015 00:12
Varza murata bicolor

Varza murata bicolor

E toamna si gospodinele pregatesc camara de iarna cu muraturi, compoturi, etc. Dorim sa va prezentam in acest articol reteta noastra pentru varza murata bicolor (varza alba si varza rosie). Varza murata bicolor se pa [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Vineri, 08 Mai 2015 20:34
Untul topit de oaie

Untul topit de oaie

Untul topit de oaie este un produs, poate cel mai vechi cunoscut deoarece el reprezenta forma de valorificare a grasimii rezultata din prelucrarea anumitor branzeturi din lapte de oaie (branzeturi de burduf, cascaval etc.).

Citeşte mai mult...
 
Duminică, 22 Martie 2015 01:10
branza de nasalBranza de Nasal Branza de Nasal este un sortiment de branza ce face parte din categoria branzeturilor moi, avand mucilagiul la suprafata, datorita dezvoltarii bacteriei rosului (Bacterium linens). Poarta acest nume deoarece s-a preparat pentru prima oara in comuna Nasal din regiunea Cluj. In aceast [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Miercuri, 11 Martie 2015 01:21
Salata de cartofi cu maioneza si suncaSalata de cartofi cu maioneza si sunca Va prezentam o reteta rapida pentru salata de cartofi cu maioneza si sunca. Afla ce ingrediente sunt necesare pentru a gati acest de mancare, precum si modul de preparare. Reteta e valabila pentru 4 portii.
Citeşte mai mult...
 
Sâmbătă, 07 Februarie 2015 01:02
Mere coapte cu miez de nucaMere coapte cu miez de nuca Iata o reteta delicioasa de mere coapte cu miez de nuca. E un produs apetisant, preferat mai ales de catre copii. Ingrediente 8 mere mari 300 g miez de nuca 6 linguri de zahar 1 lingura coaja de lamaie zahar vanilat scortisoara 50 g unt 3-4 linguri de lapte
Citeşte mai mult...
 
Miercuri, 04 Februarie 2015 01:32
Branza de vaca preparare si caracteristiciBranza de vaca preparare si caracteristici Branza de vaca este un produs foarte solicitat, mult apreciat de consumatori, datorita calitatilor sale nutritive si dietetice. Prepararea branzei de vaca a reprezentat forma cea mai simpla de valorificare a laptelui in gospodarie, coagularea realizandu-s [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Luni, 26 Ianuarie 2015 01:27
Cascavalul afumat de munte reteta traditionalaCascavalul afumat de munte - reteta traditionala In anumite regiuni ale Muntilor Carpati (zona Pitesti, Vrancea etc.) se mai prepara si azi cascavalul afumat in gospodariile taranesti, folosind o tehnologie specifica, care s-a transmis din generatie in generatie de peste 1800 de ani. Modul de prepa [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015 01:05
Lamai murate retetaLamai murate - reteta Lamaile murate se folosesc foarte des in bucataria marocana. Se prepara usor si se pare ca sunt senzationale ca aroma, dar si ca gust. Pentru a le prepara, e nevoie de patru lamai, plus zeama de la inca una. De asemenea, trebuie sa aveti la indmana 6-7 linguri cu sare de mare, [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Duminică, 23 Noiembrie 2014 01:33
Gutui cu carne de vitaGutui cu carne de vita Va oferim o reteta speciala pentru o mancare delicioasa: gutui cu carne de vita. Pentru a realiza mancarica de gutui cu carne de vita aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: ·        1 kg gutui ·        1 pulpa de vita ·        unt ·        3 catei de usturoi ·        [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Luni, 17 Noiembrie 2014 01:23
Laptele acru preparare si caracteristiciLaptele acru - preparare si caracteristici Laptele acru este unul dintre produsele lactate acide, a carui preparare s-a raspandit mult in tara noastra. Sortimente de lapte acru se gasesc in toata lumea, dar cu precadere la popoarele care se ocupa cu pastorilor. Calitatile lui sunt cunoscute din ti [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Vineri, 29 August 2014 01:02
Conopida pentru iarnaConopida pentru iarna Va prezentam cateva retete de pus conopida pentru iarna: conopida marinata, conopida fiarta, conopida murata, conopida si morcovi murati.
Citeşte mai mult...
 
<< < 2 4 5 6 7 8 9 10 > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL