Retete
Marţi, 12 August 2014 01:16
Branza de burduf caracteristici si mod de preparareBranza de burduf - caracteristici si mod de preparare Branza de burduf reprezinta sortimentul cel mai vechi de branza cunoscut la noi, a carei preparare este legata de valorificarea laptelui de oaie in cadrul stanelor, in zone de munte, mai ales in [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Joi, 26 Iunie 2014 01:44
Cascavalul de PenteleuCascavalul de Penteleu Cascavalul de Penteleu sau branza de Penteleu s-a preparat la inceput in Muntii Vrancei, de unde s-a extins si in alte zone ale tarii, in special in cele de munte. Se prepara din lapte de oaie, tehnica fiind asemanatoare cu cea folosita la cascavalul de campie, insa mai rudim [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Vineri, 20 Iunie 2014 01:10
Placinta cu visine

 

Placinta cu visine

 

E sezonul visinelor si fructele acestea aromate si gustoase parca te imbie la deserturi care mai de care. De data aceasta, dorim sa va prezentam o reteta clasica pentru placinta cu visine.

 

Citeşte mai mult...
 
Marţi, 10 Iunie 2014 18:05
reteta ciorba cu legume si fidea

 

Ciorba cu legume si fidea

 

 

 

Ciorba cu legume si fidea e un adevarat deliciu, furnizand o doza de vitamine binevenita. E gustoasa, usoara si va hidrateaza din plin. Pofta buna!

 

Citeşte mai mult...
 
Joi, 17 Aprilie 2014 22:32
tort de ciocolata retetaTort de ciocolata - reteta Iata reteta noastra pentru un gustos tort de ciocolata, numai bun pentru o masa in familie. Inainte de a va apuca de treaba, asigurati-va ca aveti la indemana toate ingredientele necesare pentru prepararea tortului de ciocolata, respectiv: Ingrediente pentru platul de t [ … ]
 
Marţi, 15 Aprilie 2014 14:14
pastrama de mielPastrama de miel Orice preparat din miel este binevenit in perioada sarbatorilor de Paste. Va prezentam, in acest articol, reteta pentru pastrama de miel (ingredientele si modul de preparare).
Citeşte mai mult...
 
Marţi, 15 Aprilie 2014 13:27
Ciorba de miel - reteta Ciorba de miel (borsul de miel) nu poate lipsi de la o masa de Paste. E un preparat specific sarbatorilor de Paste, un adevarat rasfat pentru papilele gustative, desi il puteti prepara ori de cate ori aveti ocazie, datorita gustului sau special si delicios.
Citeşte mai mult...
 
Luni, 14 Aprilie 2014 01:06
Prajitura Greta-Garbo Prajitura Greta-Garbo (cunoscuta si sub denumirea de Prajitura Jerbo) este o prajitura dulce-acrisoara, aromata si extrem de gustoasa.
Citeşte mai mult...
 
Sâmbătă, 12 Aprilie 2014 18:19
aluat pentru cozonacAluat pentru cozonac Suntem in preajma sarbatorilor, iar noua - romanilor, ne place sa gatim preparate specific romanesti. Cozonacii sunt un astfel de produs. Fie ca e vorba de cozonac simplu sau cozonac cu nuci, cozonac cu cacao, cozonac cu rahat, cozonac cu stafide, cozonac cu branza, etc., aluat [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 17:20
Friptura de miel la cuptorFriptura de miel la cuptor Se apropie sarbatoarea de Paste, iar o masa fara miel parca nu se potriveste. Friptura de miel este una din mancarile speciale, delicioase pregatite de Paste. Secretul pentru o friptura de miel reusita consta in felul si modul in care este pregatita carnea. Retineti ca ce [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Marţi, 18 Martie 2014 14:24
Ciulama cu aripioare de puiCiulama cu aripioare de pui Iata reteta noastra pentru ciulama cu aripioare de pui, extrem de gustoasa si destul de usor de pregatit. Sa vedem insa care sunt ingredientele principale si modul de preparare.
Citeşte mai mult...
 
<< Început < 1 3 5 6 7 8 9 10 > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL