Interferente.ro News Stiri Revelion 2011

Joi, 30 Decembrie 2010 22:54

Revelion 2011

Vezi ce petreceri pregătesc marile capitale ale lumii

 

Pregătirile pentru Revelion au intrat în linie dreaptă. În toate marile capitale ale lumii, vor fi organizate petreceri speciale, pentru a marca trecerea în noul an.

La Bucureşti, petrecerile se vor desfăşura în Piaţa Constituţiei şi în faţa Ateneului Român. Revelionul va fi intampinat cu concerte, focuri de artificii şi jocuri de lasere, la care sunt aşteptaţi să asiste peste 50 de mii de oameni. Autorităţile au anunţat şi o serie de restricţii de circulaţie, aşa că e bine să evitaţi zonele respective în noaptea dintre ani.

Petreceri de revelion vor fi organizate, de altfel, în toate marile capitale ale lumii. La Berlin, de exemplu, autorităţile pregătesc un spectacol grandios care va avea loc, ca de obicei, la Poarta Brandenburg. Capitala Germaniei promite cea mai mare petrecere în aer liber din lume. Peste 1 milion de oameni sunt aşteptaţi la concertele, jocurile de artificii şi spectacolul de lasere ce vor marca trecerea în noul an.

Revelionul va fi intampinat în stradă şi de francezi, pe Champs Elysee, de londezi, la Big Ben, dar şi de americani în celebrul Times Square din New York. Peste 900 de kilograme de confetti vor fi aruncate de Revelion de pe clădirile din celebra piaţă. Pe multe dintre ele, vor fi scrise dorinţe pentru anul care vine, în peste 25 de limbi de circulaţie internaţională.

La New York, în Times Square, se fac ultimele repetiţii pentru spectacolul din noaptea de revelion, la care sunt aşteptaţi aproape 1 milion de oameni. Peste 900 de kilograme de confetti vor fi aruncate de Revelion de pe clădirile din Times Square. Pe multe dintre ele, vor fi scrise dorinţe pentru anul care vine, în peste 25 de limbi de circulaţie internaţională.

Sursa: Money


Related news items:
Newer news items:
Older news items: