Interferente.ro Lifestyle Horoscop Sagetator horoscop 2011

Vineri, 29 Octombrie 2010 17:09

Sagetator - horoscop 2011

 

Horoscop Sagetator - Caracteristici generale 2011

Pentru anul 2011 se anunta mai multe reusite decat nereusite. Asta se va datora si atitudinii combative pe care v-ati propus sa o aveti. Veti beneficia de un moral puternic si mult optimism insuflat de actiunea planetei Jupiter si retragerea progresiva a planetei Pluto. Luati lucrurile pas cu pas, nu sariti etapele si rezultatele nu vor intarzia sa apara. In prima parte a anului veti beneficia de mult succes si popularitate printre persoanelele de sex opus. Daca aveti insa o relatie, este bine sa nu cautati ceva nou, e mai recomandat sa consolidati ceea ce aveti. Pe plan profesional relatia cu colaboratorii sau colegii va decurge bine, dati dovada de modestie si perseverenta ceea ce este in beneficiul dumneavoastra. Capitolul spiritualitate este de asemenea foarte bine aspectat.

 

Horoscop Sagetator - Dragoste & sex 2011

Populari, complimentati, simpatizati, un debut de an excelent pentru cei din zodia Sagetator. Veti petrece momente deosebite in compania partenerului. Puteti incerca sa va apropiati si mai mult de persoana iubita si sa consolidezi relatia. Va veti simti relaxati, fericiti, deschisi si foarte optimisti. Nativii Sagetator singuri pur si simplu plac, fara a face nimic special, datorita naturaletii, sarmului si deschiderii. Se anunta multe iesiri, petreceri, distractie la maxim. Fie ca vor decide sa aiba doar aventuri, fie ca isi vor intalni perechea, Sagetatorii vor trai la maxim fiecare moment. Oricat de entuziaste ar fi sentimentele unor Sagetatori, ele vor fi uneori ca un foc de paie si destul de superficiale. Pentru cei care isi doresc o relatie care sa evolueze, o relatie pe termen lung, totul pare mult mai usor acum, fara tensiuni si fara probleme majore.

 

Horoscop Sagetator - Cariera 2011

Conjunctura astrala este una care ii avantajeaza pe Sagetatori. Sunteti extrem de motivati, ceea ce va face un adversar de temut pentru concurenta. Cariera este centrul de desfasurare al gandurilor si actiunilor dumneavoastra. Reusiti sa faceti o buna impresie si sa atrageti de partea dumneavoastra simpatia unor persoane influente. Evitati insa munca in exces, pentru ca in timp puteti ajunge la epuizare mentala, care nu va va ajuta sa perofresati, ci dimpotriva sau stagnati sau regresati in cariera. E bine sa va dozati munca si sa descoperiti cand puteti actiona pe cont propriu si cand este mai indicat sa apelati si la ajutorul colegilor. In a doua parte a anului 2011 este recomandat sa dati dovada de mai multa modestie si spirit de echipa. Nu vor intarzia sa apara nici rezultatele proiectelor pe care le-ati inceput. Fiti prundent in ceea ce priveste persoanele cu care lucrati si incercati sa aflati cat mai multe detalii despre proiectele in care va implicati pentru a nu avea ulterior surprize neplacute.


Horoscop Sagetator - Bani 2011

Stabilitatea materiala va fi foarte importanta pentru Sagetatori si vor face tot ceea ce le sta in putinta pentru a se asigura de acest lucru. Pentru 2011 se anunta o evolutie multumitoare, insa trebuie actionat cu maxima prudenta deoarece neglijenta poate avea consecinte grave. Trebuie sa va organizati foarte bine si astfel nu veti intampina mari probleme. Daca intentionati sa faceti investitii, analizati lucrurile de mai multe ori, sfatatuiti-va cu cei apropiati si cereti sfatului unui specialist pentru a nu avea surprize. Partea a doua a anului se anunta o buna perioada pentru investitii si pentru castiguri. Este posibil sa primiti sume importante de bani, aveti insa grija pe ce ii cheltuiti.

 

Horoscop Sagetator - Sanatate 2011

In prima parte a anului se anunta o perioada foarte buna, cu mult optimism si buna dispozitie. Veti fi foarte preocupati de problemele legate de sanatate si in special de prevenirea unor posibile probleme. Aveti insa foarte mare grija deoarece se configureaza si o tendinta de a va asuma riscuri prea mari si de a fi implicati in accidente. Luati lucrurile pas cu pas si nu va fortati limitele. Aveti grija de alimentatia dumnevostra si nu neglijati odihna. Fiti foarte atenti la sistemul circulator si la posibile afectiuni ale ficatului, in special in partea a doua a anului.

 

Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Varsator horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Zodii si profesii

Scorpion horoscop 2011

Balanta horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: