Interferente.ro Lifestyle Horoscop Scorpion horoscop 2011

Joi, 21 Octombrie 2010 18:47

Scorpion - horoscop 2011

 

Horoscop Scorpion - Caracteristici generale 2011 

Anul 2011 va fi unul plin, cu suisuri si coborasuri, cu probleme dar si cu realizari. Veti dori sa va schimbati locul de munca, dar nu este cazul sa luati o decizie fara o indelunga chibzuinta. Saturn va dezvolta creativitatea iar Jupiter va ofera inteleciunea necesara pentru a alege drumul corect. Acordati o mare atentie starii de sanatate deoarece este posibil ca o suferinta cronica sa se acutizeze. Munciti cu masura, evitati suprasolicitatea. Nimic nu este mai important ca sanatatea dumneavoastra. Cei apropiati vor fi alaturi de dumnevoastra iar persoana iubita va va fi de un real ajutor. Veti putea inregistra succese si in ceea ce priveste implicarea in activitati de parteneriat sau tot felul de colaborari.

 

Horoscop Scorpion - Dragoste & sex 2011 

Capitolul dragoste va fi unul foarte important in anul 2011. Farmecul personal de care dati dovada va va scoate in evidenta si veti fi foarte admirat. Daca sunteti implicat intr-o relatie norocul dumneavoastra este faptul ca partenerul este cel care va sprijina si este aproape de voi in momentele dificile. Partea a doua a anului se anunta una excelenta. Daca sunteti singur, inca de la inceputul anului sunt sanse sa intalniti pe cineva care sa va faca inima sa bata mai tare. Cu rabdare si diplomatie veti putea pune bazele unei relatii frumoase. Mai sunt insa si Scorpioni care vor prefera idilele fara sa-si doreasca sa se implice in ceva foarte serios.

 

Horoscop Scorpion - Cariera 2011 

Va veti analiza cu mare atentie situatia profesionala, aspiratiile pe care le aveti si veti trage cateva concluzii. In cazul in care veti considera ca actualul loc de munca nu este ceea ce doriti actionati cu prudenta si chibzuiti bine lucrurile pentru a nu regreta ulterior. Daca apare oportunitatea de a face un curs care sa va ajute in cariera profitati de ocazie. Dispuneti de energie si asta face din anul 2011 o perioada de dezvoltare si acumulare de cunostinte. In special in partea a doua a anului este recomandat sa renuntati la actiunea combativa, sa aveti grija ce spuneti si cum actionati in special cu superiorii ierarhici. Incercati sa gasiti un echilibru pentru a va consolida pozitia si pentru a nu intra in conflicte inutile. Putina diplomatie nu strica niciodata si asta va va face si viata mult mai usoara si mai placuta. Ambitia dumnevoastra si perseverenta va face ca ceea ce v-ati propus sa se indeplineasca.


Horoscop Scorpion - Bani 2011 

Chiar daca nu veti excela la capitolul bani veti avea oportunitatea de a face investitii sau parteneriate profitabile in 2011. Trebuie doar sa analizati cu atentie toate detaliile sau sa va consultati cu un specialist. Nu trebuie sa riscati prea tare sau sa va lasati atentia distrasa de la detaliile practice. Prima parte a anului 2011 poate sa aduca castiguri din activitati extra-profesionale, din speculatii sau jocuri de noroc. Castigurile nu vor fi insa majore asa incat nu este recomandat sa va angajati in cheltuieli inutile. Bugetul familiei trebuie gestionat cu atentie pentru a putea face fata tutoror necesitatilor. Se anunta si ceva cheltuieli pentru rezolvarea unor probleme de sanatate in prima parte a anului 2011.


Horoscop Scorpion - Sanatate 2011 

Prima parte a anului poate aduce acutizarea unor suferinte cronice. Evitati toate excesele si mergeti la medic ori de cate ori situatia o impune. Trebuie sa fiti foarte prundenti si astfel veti trece peste problemele de sanatate. Odihniti-va cat puteti de mult si evitati sa va suprasolicitati organismul. Eliminati stresul si energia negativa acumulata, prin miscare sau orice activitate care va face placere. Ar trebui sa alegeti o alimentatie usoara si sanatoasa. Din toamna lucrurile vor intra pe un fagas normal si va veti redobandi tonusul.

 

Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Varsator horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Zodii si profesii

Balanta horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: