A+ A A-
  • Categorie: Curiozitati
  • Publicat: Vineri, 01 Octombrie 2010 06:31

Semnificatia culorii ochilor  

 

Ochii ne sunt oglinda sufletului, in ei ni se revarsa sufletul.

 

Ochii caprui apartin unor personalitati joviale, receptive spre nou si spre tot ceea ce inseamna relatii sociale. Este o placere sa stai de vorba cu o astfel de persoana pentru ca atunci cand vrea, chiar straluceste. Fara prea mult efort! Epateaza prin inteligenta, vorbe spirituale si sarm. Au o putere de fascinare enorma asupra celor din jur. Le place sa iubesca, dar si sa fie iubite. In dragoste, prefera intotdeauna un Catalin terestru unui luceafar de pe cer. Sunt firi sensibile, cu un simt al politetii innascut, adora romantismul, dar sunt persoane cu picioarele pe pamant. Atunci cand sunt suparate sau triste, primul lucru pe care il fac este sa puna mana pe un telefon si sa-si verse durerea cerand sfatul unui prieten. Nu sunt persoane razbunatoare, dar ajuta doar pe cei care le-au ajutat la randul lor. Principiul de viata dupa care se ghideaza este: “ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!”.

 

Ochii negri exprima pasiune si dragoste de viata. Persoanele cu ochi negri sunt persoane foarte pasionale si temperamentale. Adora provocarile si le place sa-si asume riscuri chiar daca stiu ca nu le pot face fata. Le place sa contrazica si sa fie contrazise chiar daca stiu ca nu au dreptate. La prima vedere sunt persoane inabordabile si par foarte greu de cucerit. Intr-adevar! Este extrem de greu sa privesti in ochii unei astfel de persoane si sa-i citesti sufletul. Rar va spune te iubesc, dar atunci cand o va face, cu siguranta o va face din tot sufletul si pentru ca asta simte cu adevarat. Au o rabdare infinita in relatiile cu cei din jur si se supara foarte greu. Pot trece cu vederea peste multe lucruri, insa nu vor uita niciodata o vorba ce le-a ranit orgoliul. Au tendinta de a exagera in aceasta privinta! Sunt niste persoane luptatoare din fire, iar daca ai ca prieten o astfel de persoana, fii sigura ca nu te va lasa niciodata la greu.

 

 

Ochii verzi apartin unor persoane care stiu cum sa-si traiasca viata la maxim si sa se bucure cu adevarat de orice moment al vietii. Le plac lucrurile simple, dar iubesc lucrurile complicate. Sunt niste firi contradictorii, intotdeauna exista in mintea lor o mica lupta intre da sau nu. Le place sa fie independenti din punct de vedere sentimental si le este greu sa aleaga o singura “floare” dintr-o mie de flori colorate. Totusi, cand iubesc cu adevarat, o fac intr-un mod iremediabil si ireversibil. In relatiile lor amoroase, le place sa se joace cu focul. Marele lor atu este acela ca atunci cand intalnesc flacara iubirii, stiu si cate bete sa puna pe foc. Au capacitatea de a vedea partea buna din fiecare om si sunt genul de persoane primite peste tot cu bratele deschise. Sunt carismatice, au un simt al umorului care le face sa fie placute oriunde se duc. Au tendinta de a privi cu putina invidie la ceea ce au cei din jurul sau, uitand sa aprecieze ceea ce au. Scopul lor in viata este sa simta ca traiesc si fiecarui moment special ii asociaza o eternitate.

 

Ochii albastri vorbesc in limbajul pasiunii si al senzualitatii. Persoanele cu ochii albastri sunt foarte atractive si manifesta o influenta decisiva asupra celorlalti. Au foarte mare incredere in ele insele si uneori tind sa exagereze in aceasta privinta. Atata timp cat joci dupa cum iti canta, totul e bine si frumos. Le place sa fie si sa se simta speciale, dar atunci cand vor, reusesc sa-i faca si pe ceilalti sa se simta speciali. In ciuda aparentei superficialitati, sunt genul de persoane pe care te poti baza de fiecare data cand ai nevoie. Se implica din tot sufletul in ceea ce fac, sunt constante in sentimentele lor si dau dovada de o sinceritate iesita din comun. Urasc minciuna, iar atunci cand iubesc o spun verde in fata. Nicio problema daca nu i se raspunde cu aceeasi moneda! Insistenta este una dintre calitatile sale. Si apoi, are el armele sale secrete ...

 

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Apr 09, 2012 5120

Soarele aliant impotriva bacteriilor virusilor microbilor si acarienilor

Soarele - aliant impotriva bacteriilor, virusilor, microbilor si acarienilor Soarele,…
Dec 31, 2013 3821

Urari frumoase si mesaje originale de Anul Nou 2014

Urari frumoase si mesaje originale de Anul Nou 2014 E trecerea dintre ani, un moment ce…
Noi 02, 2010 6789

Retete castane

Castane - retete Castane caramelate Castanele sunt oparite aproximativ 5 minute. Dupa ce…
Iarna cu Sorescu si Nichita
Sep 16, 2015 798

Iarna cu Sorescu si Nichita

Iarna cu Sorescu si Nichita Va oferim spre lectura poezia Iarna cu Sorescu si Nichita…
Noi 25, 2011 9534

Crinul de padure Lilium martagon

Crinul de padure (Lilium martagon) Crinul este una dintre cele mai frumoase si gratioase…
Horoscop Pesti februarie 2015
Ian 16, 2015 1332

Horoscop Pesti februarie 2015

Horoscop Pesti februarie 2015 Afla horoscop Pesti februarie 2015. Afla previziunile…
Intelesul cuvantului creatie in filosofia lui Kant
Feb 01, 2016 216

Intelesul cuvantului creatie in filosofia lui Kant

Intelesul cuvantului creatie in filosofia lui Kant O jumatate de adevar tine in loc…
De ce oamenii frumosi sunt rareori destepti
Sep 28, 2015 821

De ce oamenii frumosi sunt rareori destepti

De ce oamenii frumosi sunt rareori destepti Iata o intrebare (De ce oamenii frumosi sunt…
1 Decembrie Ziua Nationala a Romaniei imagini animate
Noi 26, 2014 3812

1 Decembrie Ziua Nationala a Romaniei imagini animate

1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei - imagini animate 1 Decembrie 1918 a fost una…
Bet atWilliam Hill Bingo and win.