Interferente.ro Lifestyle Frumusete Slabiti cu fazele lunii

Duminică, 29 Martie 2015 01:48

Slabiti cu fazele lunii

slabiti cu fazele luniiDaca vreti sa tineti o dieta pentru slabit si vreti sa o duceti la capat cu succes, atunci ar fi bine sa tineti cont de fazele lunii. Luna are nevoie de 28 de zile ca sa inconjoare Pamantul. Ea nu influenteaza doar cresterea plantelor si mareelor, ci are efect si asupra pamantenilor. Organismul nostru e compus in proportie de 70% din apa. Iata care este principiul dietei.

Cine isi reglementeaza viata in functie de fazele lunii isi atinge mai usor scopurile legate de sanatate. Nu este greu, trebuie doar sa urmariti pe un calendar specific perioadele in care luna e in crestere sau in scadere, cand se atinge apogeul de luna plina si cand avem luna noua. In functie de perioada in care va aflati, trebuie sa luati decizii.

Luna noua este un moment ideal pentru cei care vor sa faca o cura de slabire si eliminare a toxinelor din organism sau pentru cei care vor sa renunte la fumat.

Cand luna creste (primul patrar), organismul nu mai raspunde atat de usor la comenzi: o dieta alimentara, de exemplu, nu da rezultatul scontat, fiindca fiecare calorie e valorificata triplu. In perioada de luna in crestere, imediat dupa luna noua, organismul mai mult depune decat elimina. Deci, nu vorbim despre o perioada favorabila dietelor.

Luna plina da digestia total peste cap, de aceea e bine sa apelam la o alimentatie mai usoara.

Cand luna incepe sa descreasca (ultimul patrar), dietele de slabit intra in faza optima. Surplusul de lichid din organism se elimina mai usor si kilogramele se topesc. Acesta e momentul optim de incepere a unei cure de slabire, deoarece perioada cand luna e in scadere e benefica eliminarilor de grasimi si toxine. Tot pe luna in scadere e bine sa faceti, daca situatia o impune, operatia de extirpare a ceva din organism.

In ceea ce priveste alimentatia, in perioada de scadere a lunii, cand porneste regimul, se renunta total la carne si dulciuri, la alcool si la fainoase, in favoarea frunctelor si legumelor, a sucurilor de zarzavat, a ceaiurilor de plante. De asemenea, trebuie consumata multa apa, cel putin 2 litri de apa plata. Se admit in total 1400 de calorii pe zi.

Sa vedem insa care e opinia specialistilor. Chiar daca influenta lunii asupra organismului omenesc nu a fost dovedita stiintific, prezinta avantajul ca intareste responsabilitatea fata de trup si necesitatile lui. Mai mult de atat, atentia la respectarea fazelor lunii este o motivatie pentru a face fata regimului.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: