Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Sms-uri urari mesaje de felicitare pentru Revelion si Anul Nou 2014

Marţi, 31 Decembrie 2013 07:01

Sms-uri, urari, mesaje de felicitare

pentru Revelion si Anul Nou 2014

 

Sms-uri urari mesaje de felicitare pentru Revelion si Anul Nou 2014Iata cele mai frumoase mesaje de Anul Nou 2014, urari si felicitari de Revelion 2014, SMS-uri pe care le puteti trimite rudelor, prietenilor si colegilor.

 

Noul An 2014 sa va gaseasca cu ganduri bune alaturi de familie si prieteni dragi. Va aveti parte de cele mai mai inalte realizari, sanatate si noroc. La multi ani!

 

Noul an 2014 se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. La multi ani!

 

Sa aveti parte de o sarbatoare plina de pace, o petrecere de neuitat si implinirea celor mai indraznete vise pentru anul care vine. An Nou Fericit!

 

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! Anul Nou 2014 este aproape sa va deschida primele file albe, inca necunoscute. Sa aveti parte numai de sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani!

 

A mai trecut un an. Sa pastram din el doar amintirile frumoase, lucrurile intelepte si sa ne ajutam de ele pentru a avea un an si mai reusit! An Nou Fericit 2014!

 

Noul an 2014 sa va aduca liniste, sanatate, caldura, armonie si pace in suflet,prosperitate,  impliniri si bucurii! La multi ani!

 

Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani 2014!

 

Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate pe calea vietii, intelepciune in cuvant si oameni sinceri alaturi! An Nou Fericit 2014!

 

Noul An 2014 sa fie unul excelent: sa aveti o primavara plina de bucurie, o vara plina de odihna, o toamna plina de iubire si o iarna plina de caldura! La multi ani!

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou 2014 exceptional si inedit!

 

Toate gandurile bune fug spre voi. Sa aveti parte de sanatate, fericire,  bucurii si noroc din belsug! An Nou Fericit 2014!

 

Fie ca anul nou sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La multi ani 2014!

 

Sa aveti parte in toate zilele ce urmeaza numai de bucurii si realizari astfel incat acest nou an 2014 sa va umple sufletul de voie buna! La multi ani!

 

 

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. Sa aveti parte de un An Nou Fericit 2014!

 

Sa aveti parte de multa sanatate, bucurie, casa plina de veselie, bani la greu, noroc cu carul, sanatate, sus paharul! La multi ani 2014!

 

E cumpana dintre ani! Priviti inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou 2014 plin de bucurii si impliniri. La multi ani!

 

Te-ar putea interesa:

Felicitari frumoase vintage de Revelion si Anul Nou

Superstitii si obiceiuri de Anul Nou