Miercuri, 05 Martie 2014 14:55

Statusuri de 8 Martie

 

Statusuri de 8 MartieDe 8 Martie nu uitati sa postati la avatar ca status pe retelele de socializare un mesaj pentru minunatele femei din viata noastra: mama, bunica, iubita, sotia, colega sau prietena.

 

8 Martie este ziua cand, de la o margine la alta a lumii se sarbatoreste FEMEIA – simbolul vietii, al iubirii, puritatii si frumusetii spirituale, al gingasiei, al jertfei si daruirii de sine. La Multi Ani!

 

De 8 Martie, ganduri curate impletite cu iubire, alaturi de un sincer La multi ani!

 

Dincolo de toate in viata aceasta ramane bucuria de a impartasi din suflet bucuria cu femeile frumoase din viata noastra! La multi ani draga mama / bunica / prietena / iubita / colega. 8 Martie sa aduca in viata ta bucuria unei noi primaveri!

 

Dumnezeu a creat barbatul intai. Apoi a vrut sa creeze ceva mai bun, asa ca a creat femeia. La multi ani de ziua femeii!

 

E hotar de timp, e primavara, e ziua femeilor din viata noastra, e 8 Martie. Sa aveti parte de zile senine, bucurii nemasurate si iubire peste limite. La multi ani!

 

Ghiocei sa va rasara in suflet si sa va umple inima de bucurie si fericire! O primavara superba va doresc! 8 Martie fericit!

 

La multi ani si va doresc sa aveti in suflet minunatele culori ale primaverii de care sa va bucurati!

 

Mama cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte. Pentru cea mai draga fiinta La multi ani de 8 Martie!

 

Sa vi se piarda fericirea in infinitul sufletului! O primavara frumoasa tuturor. Un 8 Martie fericit, dragi doamne si domnisoare!

 

Un 8 Martie colorat in nuante de fericire si iubire!

 

Un an fara primavara e ca o viata fara dragoste. Va doresc multa dragoste si primaveri superbe! La multi ani de 8 Martie!

 

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru toate femeile, niste persoane mai speciale decat toate anotimpurile!

 

Ziua de 8 Martie, un omagiu adus FEMEII – acest trandafir al lumii fara de care pamantul ar fi un pustiu, iar viata n-ar avea farmec. O primavara senina!

 

Mai multe idei de mesaje, urari, sms-uri, felicitari de 8 Martie gasiti in articolele:

 

Mesaje de 8 Martie

 

Mesaje, sms, felicitari, si statusuri pentru mama de 8 Martie - Ziua mamei

 

Mesaje, sms, felicitari si statusuri de 8 Martie - Ziua femeii