Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 12:53

Statusuri de Florii

 

De Florii postati la avatar ca status un mesaj special dedicat celor care isi sarbatoresc onomastica, celor mai frumoase flori din viata noastra: Viorica, Florentina, Florica, Floarea, Florina, Camelia, Margareta, Violeta, Lacramioara sau Lacrimioara, Delia, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona, Micsunica, Panseluta, Crizantema, Viorel, Florian, Florentin, Florinel, Narcis, Bujor, Ghiocel, Florica si Crin.

 

O zi speciala dedicata unor flori minunate. Sa ne traiti. La multi ani de Florii!

 

Aceasta zi sa va aduca atat de multe flori incat sa va pierdeti printre ele si tot atatia prieteni care sa fie langa voi, la greu si la bine!  

 

Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea, onestitatea si compasiunea ei. Sunteti niste personae cu adevarat speciale. La multi ani de Florii!

 

Drumul vietii voastre sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa va pastrati sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fiti vesnic iubiti si margarete pentru a va aminti mereu sa zambiti. Sunteti cele mai alese flori intre flori!

 

E timpul sa renastem odata cu Primavara, e timpul sa spunem “La Multi Ani!” celor mai frumoase flori din viata noastra!

 

Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani tuturor florilor!

 

Fie ca inima si sufletul vostru sa se deschida precum florile de primavara si sa primeasca in ele toata bucuria si fericirea. La Multi Ani de Florii!

 

Invatati sa ascultati florile, sa le admirati frumusetea, dar mai ales invatati sa le protejati, sa le hraniti cu dragoste si bucurie. La Multi Ani de Florii!

 

Va doresc sa trati fiecare clipa a vietii cu aceeasi intensitate cu care Primavara isi varsa cupa de culori peste intreg pamantul. La Multi Ani de Florii!

 

Iubita floare, sa fii iubita, mereu infloritoare si zambitoare. La Multi Ani!

 

Nu e floare mai luminoasa, mai deschisa si mai stralucitoare decat voi. La multi ani de Florii!

 

Pentru ca sunteti minunati, toate florile din lume ureaza "La Multi Ani! unei alte flori!"

 

Sper ca aceasta zi speciala sa va aduca tone de fericire in calea voastra. La multi ani, de Florii!

 

Un buchet de lacrimioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari… special pentru voi! La multi ani de Florii!

 

Vreau sa ai in viata parte doar de Primavara! La Multi Ani frumoasa floare!

 

Zile senine si o Sarbatoare de Florii asemeni voua, minunata. La multi ani!

 

Citeste si: http://www.interferente.ro/mesaje-sms-urari-si-felicitari-de-florii.html.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: