Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Statusuri de Sfintii Mihail si Gavriil

Joi, 07 Noiembrie 2013 14:06

Statusuri de Sfintii Mihail si Gavriil

 

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil sunt sarbatoriti de credinciosi pe data de 8 noiembrie. Numele Sfintilor Mihail si Gavriil si derivate ale acestora sunt foarte frecvente, peste 1.300.000 de romani celebrandu-si onomastica in aceasta zi. Daca doriti sa le transmiteti un mesaj de felicitare celor care poarta acest nume puteti posta un mesaj ca status la avatar. Ca sursa de inspiratie va oferim o colectie de texte special dedicate sarbatorii Sfintilor Mihail si Gavriil.

 

 

Cu ocazia sarbatoririi de Sfintii Mihail si Gavriil, primiti un sincer “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

 

Cu ocazia Sfintilor Mihail si Gavriil va doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fiti iubiti si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

 

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani de Sfintii Mihail si Gavriil!

 

Felicitari cu ocazia sarbatorii Sfintilor Mihail si Gavriil. Va urez sa fiti mereu sanatosi, fericiti si bucurosi. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!

 

Fie ca sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil sa fie pentru voi un nou inceput, sa aveti parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani!

 

Fie ca Sfintii Mihail si Gavriil sa va ocrotesca, sa va calauzeasca pasii si sa va lumineze calea! La multi ani!

 

Mihai, Mihaela, Mihaiela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabita, Gavriil, Gavrila sa fiti fericiti pentru toata viata si sa petreceti cu drag in aceasta zi sfanta. La multi ani!

 

La Multi Ani de Sfintii Mihail si Gavriil si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii voastre!

 

La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!

 

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala a Sfintii Mihail si Gavriil. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

 

La multi ani si Sfintii Mihail si Gavriil sa va calauzeasca mereu!

 

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru voi, ma alatur si eu celor care va doresc din adancul sufletului sa aveti parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani de Sfintii Mihail si Gavriil!

 

Sa aveti parte de un an minunat, de zile frumoase si bucurie. La multi ani tuturor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavriil!

 

Sa fiti mereu fericiti alaturi de cei dragi! La multi ani de Sfintii Mihail si Gavriil!

 

Sa traiti 100 de ani ca in Rai si sa va bucurati de soare ca in Dubai. La multi ani de Sfintii Mihail si Gavriil!

 

Sper ca sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil sa fie semnalul unui nou inceput, sa aveti parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales ... multa dragoste!

 

Toate florile din lume pentru voi! Sa aveti o zi superba si sa va bucurati de ziua numelui vostru la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

 

Toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sfintii Mihail si Gavriil cat mai frumoasa! La multi ani!

 

Un gand bun de Sfintii Mihail si Gavriil! Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!

 

Va doresc o viata senina ca rasaritul de soare si un suflet curat ca neaua. Va urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani de Sfintii Mihail si Gavriil!

 

Va urez sa aveti o zi de Sfintii Mihail si Gavriil la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

 

Hai noroc si voie buna,

Sa petrecem impreuna,

C-astazi este o zi mare,

Si-i motiv de sarbatoare.

La multi ani de Sfintii Mihail si Gavriil!

 

Un ocean de sanatate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer:

La multi ani de Sfintii Mihail si Gavriil!