Interferente.ro Lifestyle Horoscop Taur horoscop 2011

Luni, 18 Octombrie 2010 20:11

Taur - horoscop 2011

 

Horoscop Taur - Caracteristici generale 2011

Anul 2011 va fi unul in care va veti concentra mai mult asupra propriei persoane, veti face schimbari atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Este important insa sa abordati lucrurile cu luciditate si maxima atentie. Va trebui sa munciti mult pentru a va face remarcati in conditiile in care relatiile cu colegii se arata a fi unele dificile. Bazati-va pe propria inteligenta si pe propriile eforturi, nu asteptati ajutor din partea nimanui. Partea a doua a anului va fi una mai favorabila deoarece Jupiter se va afla in Taur, veti fi mai oprimisti, mai increzatori, veti avea mai multe realizari chiar daca nu la nivelul la care aspirati. Sanatatea va fi un punct sensibil si va trebui sa va acordati mai multa atentie. Veti dispune de multa creativitate date fiind aspectele lui Uranus, Jupiter si Venus.

 

Horoscop Taur - Dragoste & sex 2011

Viata sentimentala va avea prioritate in acest an. Veti incerca sa va cunoasteti mai bine, sa descoperiti unde ati gresit in trecut si ce trebuie sa faci pentru ca sa fiti impliniti in dragoste. Veti petrece mai mult timp cu persoana iubita, va veti putea exprima liber sentimentele, iar acest lucru va imbunatati relatia si va va face mai relaxat si mai fericit. Taurii singuri vor incerca sa cunoasca cat mai multi posibili parteneri. Sunt constienti de armele lor de seductie, ceea ce ii face increzatori in fortele proprii. Este posibil ca ceea ce va parea la inceput doar o simpla idila sa se transforme intr-o mare iubire. Faptul ca Jupiter va fi in a doua parte a anului in Taur va duce la o consolidare a relatiilor pentru cei care au un partener, cei care au fost dezamagiti in dragoste sau cei singuri vor avea sansa de a o lua de la inceput cu cineva daca vor privi cu atentie in jurul lor.

 

Horoscop Taur - Cariera 2011

Veti munci mult in anul 2011 si din pacate relatiile cu colegii nu vor fi dintre cele mai bune. Bazati-va pe puterile voastre, actionati cu diplomatie si este posobil ca in mai, iunie, proiectele dumneavoastra sa fie apreciate de superiori. Sfarsitul anului va aduce o oportunitate nesperata care va poate deschide noi perspective. Veti avea posiblitatea sa faceti progrese importante. Recomandat ar fi sa va ierarhizati prioritatile, sa nu mergeti in prea multe directii simultan, sa alegeti cat mai pragmatic o cale de urmat si sa va canalizati toate energiile pentru a obtine rezultate maxime. In linii mari se pare ca anul 2011 poate aduce schimbari in bine la locul de munca, pentru cei din zodia Taur.

Horoscop Taur - Bani 2011

Veti fi tentat sa va implicati in activitati speculative sau comerciale in special in prima jumatate a anului 2011. Actionati cu prudenta si invatati sa va chibzuiti mai bine banii. Puteti avea parte de niste castiguri neasteptate, dar veti cheltui banii mult mai usor decat de obicei pentru confortul personal sau pentru distractii. Si in ceea ce priveste situatia financiara partea a doua a anului va fi una mai favorabila, este posibil sa semnati contracte avantajoase, cu toate acestea trebuie sa va bazati doar pe dumneavostra, deoarece nu veti mai primi sprijin din exterior. Daca veti evita excesele, veti calcula si va veti gandi de doua ori inainte de a face cheltuieli importante anul 2011 se anunta unul echilibrat sub aspect financiar.

 

Horoscop Taur - Sanatate 2011

E important sa incepeti sa aveti mai multa grija de dumneavoastra si sa evitati excesele. Lasati mesele copioase si acordati mai multa atentie miscarii. Un program haotic, nerespectarea orelor de masa si de somn va pot provoca probleme. Alegeti sa practicati un sport care va place, invatati sa va relaxati, mancati cat mai sanatos si astfel veti avea parte de o conditie fizica mai buna. In linii mari, pentru anul 2011 se pare ca sistemul dumneavoastra imunitar nu va va cauza mari neplaceri. Daca veti actiona cu prudenta si respect fata de corpul dumnevoastra nu veti intampina mari dificultati.

 

Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Varsator horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Zodii si profesii

Scorpion horoscop 2011

Balanta horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: