Interferente.ro Lifestyle Moda - fashion tendinte culori primavara vara 2013 barbati

Joi, 04 Octombrie 2012 17:45

Tendinte culori primavara - vara 2013 barbati

 

Similar cu paleta cromatica pentru femei, Pantone, a stabilit si tendintele culorilor pentru barbati in primavara - vara anului 2013. Ele subliniaza nevoia de echilibru linistitor, cu culori neutre accentuate de o serie de lumini electrizante.

 

Dupa cum sugereaza si numele, Tidal Foam, este o reminiscenta a culorii marii agitata de forta valurilor. Cu o tenta usoara de verde, aceasta este alternativa la kaki in 2013 si o nuanta neutra perfecta. Emerald ramane o culoare puternica si stralucitoare, perfecta pentru accesoriile barbatesti si pentru imbracamintea sport. Grayed Jade, un verde subtil, discret, precum si Blue Dusk, amintesc de cerul calm al serii cand apare luna.

 

Monaco Blue are in mod natural un aer de masculinitate, oferind stabilitate si profunzime paletei de culori pentru primavara - vara 2013. Asociat cu Grayed Jade si Emerald creeaza o imagine puternica, clasica. O alternativa usoara la negru pentru lunile calde este Alloy, un gri neutru si masculin. Linen, o culoare usoara, specifica primaverii si verii poate fi alegerea perfecta. Combinata cu Grayed Jade, Alloy sau Monaco Blue creeaza o combinatie clasica, care echilibreaza tonurile medii cu cele profunde.

 

Poppy Red, un rosu dinamic si interesant joaca un rol vital in tendintele modei pentru barbati in primavara si vara 2013. Vibrant Orange, o nuanta animata, izbitoare aduce vigoare si entuziastm. Galbenul robust al nuantei Sunflower poate fi un must have al sezonului. Combinat cu Emerald si Monaco Blue, creeaza o atitudine sofisticata.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: